Δεν πέταξε για Βραζιλία το Καμερούν

Την απόφαση να μην επιβιβαστούν στο αεροπλάνο με προορισμό τη Βραζιλία πήραν το πρωί της Κυριακής οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας του Καμερούν.

Την απόφαση να μην επιβιβαστούν στο αεροπλάνο με προορισμό τη Βραζιλία πήραν το πρωί της Κυριακής  οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας του Καμερούν.

Ο λόγος; Η ομοσπονδία της χώρας είχε τάξει στους 23 ποδοσφαιριστές της αποστολής πως αν προκριθούν στο παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας θα πάρουν ένα πριμ ως επιβράβευση, ωστόσο αυτό δεν έχει γίνει ακόμη.

Έτσι οι Καμερουνέζοι αποφάσισαν να φτάσουν το θέμα στα άκρα. Αρχικά, στο χθεσινό φιλικό με τη Μολδαβία μποϊκοτάρανε την έπαρση της σημαίας που έγινε μπροστά στον πρωθυπουργό και αναγκάστηκε ο προπονητής Βόλκερ Φίνκε να παραστεί για να μην γίνουν ρεζίλι, ενώ ο Ετό που είχε δηλωθεί ως τραυματίας, εμφανίστηκε στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο.

Το πρωί της Κυριακής μάλιστα οι Αφρικανοί αποφάσισαν να μην επιβιβαστούν στο αεροπλάνο για να ταξιδέψουν στη Βραζιλία, σε μία ένδειξη διαμαρτυρίες προς την ομοσπονδία της χώρας.

Ανάλογο περιστατικό είχε γίνει και το 2002, όταν οι τότε διεθνείς της Εθνικής ομάδας του Καμερούν είχαν κλειστεί σε ένα ξενοδοχείο της Γαλλίας και αρνούνταν να αναχωρήσουν για την Ιαπωνία αν δεν λυνόταν το θέμα με το πριμ. Τότε είχε υπάρξει λύση, ωστόσο η πορεία της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν απογοητευτική. 

Πλέον, αναμένεται να δούμε τις αποφάσεις που θα πάρουν οι Καμερουνέζοι, αφού δεν αποκλείεται να μην παραστούν στην μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί στη Βραζιλία. Υπενθυμίζεται πως το Καμερούν  βρίσκεται στον πρώτο όμιλο του Μουντιάλ και θα αντιμετωπίσει το Μεξικό, τη Βραζιλία και την Κροατία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.