Έχει άγχος η Αργεντινή

Ο Αλεχάντρο Σεμπάγια επιβεβαίωσε πως υπάρχει αρκετό άγχος στις τάξεις της Αργεντινής, εν όψει του παγκοσμίου κυπέλλου της Βραζιλίας.

Ο Αλεχάντρο Σεμπάγια επιβεβαίωσε πως υπάρχει αρκετό άγχος στις τάξεις της Αργεντινής, εν όψει του παγκοσμίου κυπέλλου της Βραζιλίας. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «αλμπισελέστε» τόνισε η διάκριση για την ομάδα του είναι «μονόδρομος» στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Αρχικά, ο Σεμπάγια τόνισε: «Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να αγωνιστώ στο Μουντιάλ παρά μόνο ως βοηθός προπονητή για τον Πασαρέλα στην Γαλλία το 1998. Οι παίκτες είναι αγχωμένοι περισσότερο από ποτέ. Έχουμε λίγο χρόνο πριν την έναρξη του Μουντιάλ και υπάρχει ένα μείγμα νεύρων και ανυπομονησίας».

Στη συνέχεια, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής συμπλήρωσε: «Είναι δύσκολο να είσαι χαλαρός λίγο πριν το Μουντιάλ. Δεν μπορώ να προβλέψω τα αποτελέσματα αλλά θα παίξουμε αγώνες στους οποίους πρέπει να είμαστε πολύ καλοί για να κερδίσουμε. Οι αντίπαλοι μας είναι δυνατοί σωματικά κυρίως η Νιγηρία και το Ιράν. Η Βοσνία που επίσης είναι δυνατή ομάδα έχει άλλα στοιχεία που την κάνουν δύσκολη αντίπαλο. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και οι παίκτες μου θα πρέπει να είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο της απόδοσης τους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.