Χρειάστηκε πέναλτι η Κολομβία

Η Κολομβία επικράτησε με 3-0 της Ιορδανίας σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Μπουένος Άιρες, όμως για ακόμα μια φορά δεν ικανοποίησε με την απόδοση της.

Η Κολομβία επικράτησε με 3-0 της Ιορδανίας σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Μπουένος Άιρες, όμως για ακόμα μια φορά δεν ικανοποίησε με την απόδοση της. Η πρώτη αντίπαλος της Εθνικής μας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας χρειάστηκε μάλιστα δύο πέναλτι για να κάμψει την αντίσταση των Ιορδανών.
Το πρώτο στο 42ο λεπτό με τον Ροντρίγκεζ να ευστοχεί και να ανοίγει το σκορ και το δεύτερο στο 83ο λεπτό του παιχνιδιού με τον Κουαδράδο αυτή τη φορά να νικάει τον Μοχάμεντ Σατναουί. Και στα δύο πέναλτι υπέπεσε ο Ανας Μπανί Γιασσέν ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 82ο λεπτό(μία κίτρινη σε κάθε πέναλτι).
Το τελικό 3-0 για τους Κολομβιανούς διαμόρφωσε στο 89ο λεπτό ο Γκουαρίν. Ο Πέκερμαν δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Ραμίρες ο οποίος είναι τραυματίας και κάνει την αποστολή των Λατινοαμερικανών να ανησυχεί.

Η σύνθεση της αντιπάλου της Εθνικής Ελλάδας στον 3ο όμιλο του Μουντιάλ της Βραζιλίας:
ΚΟΛΟΜΒΙΑ: Οσπίνα, Σούνιγκα (63′ Σαντιάγο Άριας), Σαπάτα, Γέπες (63′ Κάρλος Βαλντές), Αρμέρο, Κάρλος Σάντσες (72′ Κάρλος Σάντσες), Γκουαρίν, Έντγκαρ Άλβαρες (46′ Μπάκα), Χάμες Ροντρίγκες (46′ Κουαδράδο), Ιμπάρμπο, Τεόφιλο Γκουτιέρες (46′ Αντριάν Ράμος).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.