Μιλίτο: «Έπρεπε να πάει στο Μουντιάλ ο Τέβες»

Ο Ντιέγκο Μιλίτο υπερασπίστηκε τον Κάρλος Τέβες, ο οποίος δεν κλήθηκε στην εθνική Αργεντινής ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ντιέγκο Μιλίτο υπερασπίστηκε τον Κάρλος Τέβες, ο οποίος δεν κλήθηκε στην εθνική Αργεντινής ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο μέχρι πρότινος επιθετικός της Ίντερ που δε θα αγωνιστεί επίσης στο Μουντιάλ, είπε ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλεχάντρο Σαμπέγια, δεν πήρε τη σωστή απόφαση στην περίπτωση του άσου της Γιουβέντους.

«Η απόφαση που έπρεπε να πάρει ο Σαμπέγια ήταν δύσκολη, αλλά πιστεύω ότι ο Κάρλος άξιζε να είναι στην ομάδα. Αν με ρωτούσαν τη γνώμη μου θα έλεγα ότι άξιζε να πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αλλά όπως συμβαίνει σε κάθε Μουντιάλ πάντα υπάρχει μία αδικία και ο προπονητής πάντα κατηγορείται γιατί άφησε εκτός κάποιον παίκτη που άξιζε να πάει. Όμως αυτή είναι απόφαση του προπονητή και τώρα πρέπει να στηρίζουμε τα παιδιά που πάνε στη Βραζιλία για να εκπροσωπήσουν την πατρίδα και πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να νικήσει ξανά η Αργεντινή», είπε αρχικά ο Μιλίτο και συμπλήρωσε πιο αναλυτικά για τον Τέβες:

«Ναι, ο Καρλίτος είναι ένας απίστευτος παίκτης. Το έχει δείξει όπου έχει αγωνιστεί. Είναι ένας νικητής και φυσικά και δε μου προκάλεσαν έκπληξη οι εμφανίσεις του εφέτος στην Ιταλία. Είχε την ευκαιρία να πάει σε ένα κλαμπ όπως η Γιούβε και να αγωνιστεί σε μία ομάδα την οποία έχτισε ένας σπουδαίος προπονητής και προφανώς με την ποιότητα του ανέβασε την απόδοση της αλλά όλα αυτά δεν με εκπλήσσουν επειδή γνωρίζω την ποιότητα του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.