Ναγκατόμο: «Πάμε Βραζιλία να κατακτήσουμε το τρόπαιο»

Ο Γιούτο Ναγκατόμο θέτει πολύ ψηλά τον πήχη όσον αφορά στη συμμετοχή της εθνικής Ιαπωνίας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς δήλωσε ότι οι «μπλε σαμουράι», οι οποίοι είναι αντίπαλοι της Ελλάδας στον 3ο όμιλο, θα μεταβούν στη Βραζιλία με ένα και μοναδικό στόχο: να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Ο Γιούτο Ναγκατόμο θέτει πολύ ψηλά τον πήχη όσον αφορά στη συμμετοχή της εθνικής Ιαπωνίας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς δήλωσε ότι οι «μπλε σαμουράι», οι οποίοι είναι αντίπαλοι της Ελλάδας στον 3ο όμιλο, θα μεταβούν στη Βραζιλία με ένα και μοναδικό στόχο: να κατακτήσουν το τρόπαιο. «Ως παίκτης, ο οποίος θα αγωνιστεί με το βάρος του να φοράει τη φανέλα της εθνικής, δεν μπορώ να συλλάβω ότι θα πάμε στη διοργάνωση σκεπτόμενοι ότι θα χάσουμε» δήλωσε ο 27χρονος αριστερός φουλ-μπακ της Ίντερ στο πρακτορείο ειδήσεων “Kyodo” από το αεροδρόμιο του Τόκιο και συμπλήρωσε: «Φιλοδοξώ ότι θα κατακτήσουμε το τρόπαιο».
Αξίζει να σημειωθεί ότι καμία ομάδα από την Ασία δεν έχει στεφθεί πρωταθλήτρια κόσμου, ενώ η καλύτερη παρουσία της Ιαπωνίας στο Μουντιάλ είναι η πρόκριση στη φάση των «16» του 2002, την οποία συνδιοργάνωσε με τη Νότια Κορέα, και ξανά στους «16» στο τουρνουά της Νότιας Αφρικής το 2010.
Αναφορικά με τους προσωπικούς στόχους του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Ναγκατόμο, ο οποίος μετράει 67 συμμετοχές και τρία γκολ με το εθνόσημο, επισήμανε: «Θέλω να έχω μια απόδοση, η οποία θα μείνει στη μνήμη του κόσμου και θα μιλούν γι’ αυτήν ξανά και ξανά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.