Μέσα ο Φαλκάο

Το όνομα του Ρανταμέλ Φαλκάο είναι στη λίστα του Μάριο Γέπες για την προεπιλογή της αντιπάλου της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το όνομα του Ρανταμέλ Φαλκάο είναι στη λίστα του Μάριο Γέπες για την προεπιλογή της αντιπάλου της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Για τον άσο της Μονακό, δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο το αν θα μπορέσει να βοηθήσει την εθνική ομάδα της χώρας του, αφού βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της αποκατάστασης μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ωστόσο ακόμα και οι λίγες πιθανότητες που έχει να προλάβει το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού, δεν αφήνουν περιθώρια για μη επιλογή του στην 30άδα της Κολομβίας.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Οσπίνα (Νις), Μοντραγκόν (Ντεπορτίβο Κάλι), Βάργκας (Σάντα Φε)

Αμυντικοί: Γέπες (Αταλάντα), Μοσκέτα (Αμέρικα), Ζαπάτα (Μίλαν), Βαλντέζ (Σαν Λορέντζο), Περέα (Κρουζ Αζούλ), Μπαλάντα (Ρίβερ Πλέιτ), Αρίας (Αϊντχόφεν), Ζουνίγκα (Νάπολι), Αρμέρο (Γουέστ Χαμ)

Μέσοι: Σάντσες (Έλτσε), Γκουαρίν (Ίντερ), Αγκιλάρ (Τουλούζ), Ραμίρεζ (Μορέλια), Κουιντέρο (Πόρτο), Ιμπάρμπο (Κάλιαρι), Τζέιμς Ροντρίγκεζ (Μονακό), Τόρες (Αλ-Σαμπάμπ), Κουαρδάδο (Φιορεντίνα), Βαλέντσια (Φλουμινένσε), Μεχία (Ατλέτικο Νασιονάλ), Σότο (Μάιντζ)

Επιθετικοί: Φαλκάο (Μονακό), Μπάκα (Σεβίλλη), Ράμος (Χέρτα), Γκουτιέρεζ (Ρίβερ Πλέιτ), Μουριέλ (Ουντινέζε), Τζάκσον Μαρτίνεζ (Πόρτο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.