Λουίς Γκουστάβο: «Τιμή να φοράω τη φανέλα της Βραζιλίας»

Με αφορμή τη χθεσινή παρουσίαση της νέας ποδοσφαιρικής συλλογής της Nike για το καλοκαίρι του 2014, o Luiz Gustavo μιλάει για το WC14, την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας και το γερμανικό ποδόσφαιρο.

Με αφορμή τη χθεσινή παρουσίαση της νέας ποδοσφαιρικής συλλογής της Nike για το καλοκαίρι του 2014, o Luiz Gustavo μιλάει για το WC14, την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας και το γερμανικό ποδόσφαιρο.

Όταν ήμουν μικρός, το ποδόσφαιρο μου προσέφερε ευκαιρίες και με βοήθησε να αποφύγω ορισμένες αρνητικές καταστάσεις που συμβαίνουν στη Βραζιλία, και αυτή ήταν μια πολύ ξεχωριστή στιγμή στη ζωή μου, μια από τις στιγμές που μου έχουν αφήσει πολύ χαρούμενες αναμνήσεις, τις οποίες κρατάω μέχρι σήμερα.

Είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσω ένα συγκεκριμένο παίκτη που με έχει επηρεάσει, αλλά μου αρέσει πολύ ο Ronaldo λόγω του ιστορικού του και του τρόπου με τον οποίο ξεπέρασε το πρόβλημά  του, περιλαμβανομένων και των δυσκολιών που αντιμετώπισε με τους τραυματισμούς του. Ήταν ένας ποδοσφαιριστής που μου άρεσε πολύ να παρακολουθώ. Οι καταστάσεις που ξεπέρασε με βοήθησαν να ξεπεράσω και τις δικές μου δυσκολίες και άλλα ζητήματα.

Αποτελεί πάντα μεγάλη τιμή να φοράω τη φανέλα της Βραζιλίας. Νιώθω πιο ευτυχισμένος κάθε μέρα και πολύ περήφανος για την επαγγελματική μου σταδιοδρομία. Όταν φοράω τη φανέλα της Βραζιλίας νιώθω μεγάλη ικανοποίηση, είναι ένα όνειρο που έχει γίνει πραγματικότητα.

Όταν κάνουμε μεγάλα όνειρα, κάνουμε και πολλά σχέδια συχνά χωρίς να γνωρίζουμε αν θα πραγματοποιηθούν. Από τότε που ήμουν μικρός, αφοσιωνόμουν στην επίτευξη των στόχων μου και ευχαριστώ το Θεό που μου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου σε λίγους μήνες.

Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και ότι η διοργάνωση αυτή θα είναι πολύ ξεχωριστή, πολύ ικανοποιητική για τη Βραζιλία, ότι οι άνθρωποι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να βοηθήσουν τους επισκέπτες στη Βραζιλία να απολαύσουν τη διοργάνωση όσο το δυνατόν περισσότερο.

Πιστεύω ότι η ομάδα της Γερμανίας είναι διαφορετική από την ομάδα της Βραζιλίας. Εμείς οι Βραζιλιάνοι μπορούμε να μάθουμε πολλά και να βελτιωθούμε ως ποδοσφαιριστές από την τακτική που χρησιμοποιείται στο γερμανικό ποδόσφαιρο. Το γερμανικό ποδόσφαιρο είναι πολύ δυνατό, πολύ γρήγορο και έχει υψηλές απαιτήσεις από τους παίκτες. Αυτό με έχει βοηθήσει κι εμένα πολύ στη σταδιοδρομία μου, με έχει κάνει καλύτερο παίκτη.

Πιστεύω ότι το κλίμα θα είναι δύσκολο για όλους, όχι μόνο για τους Βραζιλιάνους παίκτες, διότι στη Βραζιλία επικρατεί πολλή ζέστη και υπάρχουν μεγάλες αυξομειώσεις της θερμοκρασίας, πράγμα που θα αποτελέσει πρόβλημα, αλλά το πρόβλημα θα είναι το ίδιο για όλους μας. Και δεν υπάρχουν συμβουλές γι’ αυτό. Η δυσκολία θα είναι ίδια για όλους μας.

Οι φίλαθλοι περιμένουν από εμάς να κερδίσουμε ένα τίτλο. Κι εμείς, εκτός από ποδοσφαιριστές, είμαστε και οπαδοί της εθνικής μας ομάδας. Πρέπει να δούμε με θετικό μάτι αυτές τις απαιτήσεις των φιλάθλων ώστε να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον τίτλο και ο Neymar είναι πολύ νέος. Ο Neymar είναι έξυπνος και πολύ ήρεμος, οπότε τόσο εκείνος όσο και εμείς οι υπόλοιποι παίκτες θα βρούμε τρόπο να χειριστούμε σωστά την κατάσταση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.