Ισπανία-Σουηδία 1-0: H απευθείας πτήση των “φούριας ρόχας” στο Κατάρ (hl)

To γκολ του Μοράτα στο 86' εξασφάλισε την πρόκριση της Ισπανίας στην τελική φάση του Μουντιάλ 2022, ενώ αναγκάζει τους Σουηδούς να παίξουν σε αγώνες μπαράζ την συμμετοχή τους στο Κατάρ.

Το γκολ του Άλβαρο Μοράτα στο 86′, έκανε “check in” στην απευθείας πρόκριση της Ισπανίας στην τελική φάση του Μουντιάλ και η νίκη των “φούριας ρόχας” αναγκάζει την Σουηδία να διεκδικήσει την δική της συμμετοχή στα γήπεδα του Κατάρ, στα playoffs του επόμενου Μαρτίου.

Η είσοδος του Μοράτα στο 59′ έκανε επιθετικότερους τους γηπεδούχους, στο γήπεδο της Σεβίλλης και η συνεχιζόμενη πίεση τους στο δεύτερο ημίχρονο, ευοδώθηκε με το γκολ που σκόραρε, όταν πήρε το ριμπάουντ, ύστερα από το δυνατό σουτ του Ντάνι Όλμο που έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Ο Έμιλ Φόρσμπεργκ δύο φορές απείλησε με σουτ την εστία του Ουνάι Σιμόν, αλλά και στις δύο περιπτώσεις η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Ισπανού τερματοφύλακα. Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έπαιξε στα 20 τελευταία λεπτά, χωρίς να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα των Σκανδιναβών.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Σιμόν, Αθπιλικουέτα, Λαπόρτ, Π. Τόρες, Άλμπα, Γκάβι (90′ Ρόδρι), Μπουσκέτς, Σολέρ (73′ Μερίνο), Σαράμπια (59′ Μοράτα), Ντε Τομάς (60′ Ροδρίγο), Όλμο (90′ Μέντεθ)

ΣΟΥΗΔΙΑ: Όλσεν, Κραφτ (85′ Όλσον), Νίλσον, Λίντελεφ, Αουγκούστινσον, Κουλουσέβσκι (64′ Κουέισον), Έκνταλ, Όλσον, Φόρσμπεργκ (63′ Σβάνμπεργκ), Ίσακ (73′ Ιμπραχίμοβιτς), Κλάεσον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.