Θα χρειαστεί επαναληπτικό η Σίτι

Σε επαναληπτικό στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ" θα λύσουν τις διαφορές τους Λέστερ και Μάντσεστερ Σίτι, που αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2.

Σε δεύτερο αγώνα θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στον 4ο γύρο του αγγλικού Κυπέλλου η Μάντσεστερ Σίτι. Οι “πολίτες” αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με τη Λέστερ του Σβεν Γκόραν Έρικσον εκτός έδρας και οι δύο ομάδες θα “παλέψουν” για ένα “εισιτήριο” για την επόμενη φάση του θεσμού σε επαναληπτικό στο “Σίτι οφ Μάντσεστερ”.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 2ο λεπτό με τον Μπάμπα, αλλά η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι έφτασε στην ανατροπή στο πρώτο ημίχρονο. Ο Μίλνερ ισοφάρισε στο 23′, ενώ ο Τέβες στο 45′ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και “πάγωσε” το “Γουόκερς Στέιντιουμ”. Η Λέστερ, όμως, δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με γκολ του Κινγκ στο 64′ ισοφάρισε στο τελικό 2-2 και θα έχει μια… δεύτερη ευκαιρία.

ΛΕΣΤΕΡ (Σβεν Γκόραν Έρικσον): Γουίλ, Μπέρνερ (90′ Νίλσον), Χομπς, Νότον, Μπάμπα, Άμπε, Κινγκ, Γουέλενς, Ντάιερ (79′ Γουόγκρον), Γκάλαχερ, Βάσελ (83′ Χάουαρντ)
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Χαρτ, Κόλο Τουρέ, Λέσκοτ, Μπόατενγκ, Κολάροφ, Βιεϊρά, Ράιτ Φίλιπς (46′ Ντε Γιονγκ), Τζόνσον, Μίλνερ, Τέβες, Ζο (73′ Σαμπαλέτα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.