Τα εισιτήρια που έπεσαν από τον ουρανό! (video)

Μία εξαιρετικά πρωτότυπη ιδέα είχαν οι άνθρωποι της αγγλικής ομοσπονδίας εν' όψει του τελικού του Κυπέλλου Αγγλίας, μοιράζοντας δύο «μαγικά χαρτάκια» του αγώνα από το...διάστημα!

Μία εξαιρετικά πρωτότυπη ιδέα είχαν οι άνθρωποι της αγγλικής ομοσπονδίας εν’ όψει του τελικού του Κυπέλλου Αγγλίας, μοιράζοντας δύο «μαγικά χαρτάκια» του αγώνα από το…διάστημα!

Η FA ενημέρωσε μέσω των social media πως θα τοποθετούσε δύο εισιτήρια του Άρσεναλ – Άστον Βίλα σε ένα μετεωρολογικό μπαλόνι, το οποίο θα εκτοξευόταν προς το διάστημα από τη σέντρα του «Γουέμπλεϊ», ανακοινώνοντας πως όποιος τα βρει κατά την προσγείωσή τους θα τα έκανε δικά του!

Μάλιστα, οι ιθύνοντες της ομοσπονδίας τοποθέτησαν πομπό GPS και κάμερα στα…ιπτάμενα εισιτήρια, προκειμένου να εντοπίσει που ακριβώς έχουν πέσει. Τελικά, έπειτα από τρεις ώρες πτήσης, τα «μαγικά χαρτάκια» προσγειώθηκαν στην περιοχή Μπρόουντ Όουκ.

Τυχερός ήταν ένας 19χρονος οπαδός της Άρσεναλ, ο Τζορτζ Λαμπ, καθώς η γιαγιά του ανακάλυψε τα εισιτήρια την ώρα που έβγαζε βόλτα τον σκύλο της!

«Όταν ξύπνησα το πρωί, η ιδέα του να πάω στον τελικό δεν μου είχε περάσει από το μυαλό. Τώρα χάρη στη γιαγιά μου θα ζήσω την απόλυτη περιπέτεια στο ”Γουέμπλεϊ”, αν και μάλλον τα εισιτήρια που έφτασαν ως το διάστημα, πέρασαν και αυτά μεγάλη περιπέτεια», δήλωσε ο τυχερός εγγονός.

Δείτε την …πτήση των εισιτηρίων στο video:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.