Δεν παίζει με Τσέλσι ο Καμπούλ

Ο αμυντικός της Τότεναμ, Γιούνες Καμπούλ, δεν θα μπορέσει να δώσει το παρόν στον κυριακάτικο ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας εναντίον της Τσέλσι στο Γουέμπλεϊ, λόγω τραυματισμού.

Ο αμυντικός της Τότεναμ, Γιούνες Καμπούλ, δεν θα μπορέσει να δώσει το παρόν στον κυριακάτικο ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας εναντίον της Τσέλσι στο Γουέμπλεϊ, λόγω τραυματισμού. Η απουσία του Γάλλου μπακ δημιουργεί… πονοκέφαλο στον προπονητή των «πετεινών», Χάρι Ρέντναπ, ο οποίος θα δυσκολευτεί πάρα πολύ να βρει λύσεις στα μετόπισθεν, αφού ο Ντόσον είναι επίσης τραυματίας, ενώ ο Λέντλεϊ Κινγκ δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος.
 
Ο τεχνικός των «σπιρουνιών» δήλωσε σχετικά: «Ο Καμπούλ τραυματίστηκε στο γόνατο και βρίσκεται στη Γαλλία για να εξεταστεί από ειδικό. “Προσγειώθηκε” άτσαλα σε μία φάση στον αγώνα με τη Νόριτς και δεν θα αγωνιστεί με την Τσέλσι. Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε πρόβλημα στην άμυνα. Ο Καμπούλ ήταν ο μοναδικός βασικός και τώρα έχουμε μείνει με τους Νέλσον και Γκαλάς. Υπάρχει και ο Κινγκ, αλλά ακόμα δεν είναι σε καλή κατάσταση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.