Ποντάρει στους νέους ο Μπόας

Ο τεχνικός της Τσέλσι, Αντρέ Βίλας Μπόας, αναμένεται να αγωνιστεί με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές κόντρα στη Λίβερπουλ εν όψει του Κάρλινγκ Καπ.

Ο τεχνικός της Τσέλσι, Αντρέ Βίλας Μπόας, αναμένεται να αγωνιστεί με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές κόντρα στη Λίβερπουλ εν όψει του Κάρλινγκ Καπ. Με το κύπελλο αυτό το 2004 ο Ζοζέ Μουρίνιο ξεκίνησε τις επιτυχίες του στους «μπλε», από την άλλη όμως ο συνάδελφός του φαίνεται πως δε θέλει να ακολουθήσει το δρόμο του Πορτογάλου τεχνικού, αλλά να ακούσει το ένστικτό του.

«Θα συνεχίσω να υπολογίζω στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Αυτή είναι η φιλοσοφία που θέλω να ακολουθήσω. Είναι πολύ πιθανό να δείτε τους παίκτες αυτούς στο ματς με τη Λίβερπουλ. Το ρίσκο είναι μεγάλο, αλλά αυτό είναι καλό για το μέλλον της ομάδας. Η διοργάνωση του Κάρλινγκ Καπ δεν έχει καμία σχέση με το 2004, διαφέρουμε από την ομάδα της χρονιάς εκείνης. Αυτό είναι ένα βήμα προς τα μπροστά με το οποίο έχουμε την ευκαιρία να φτάσουμε στους ημιτελικούς. Το ματς είναι πολύ δύσκολο παρά το γεγονός πως είμαστε γηπεδούχοι. Η Λίβερπουλ είναι δυνατή και πρέπει να τα δώσουμε όλα αν θέλουμε να νικήσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βίλας Μπόας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.