Έβερτον-Τότεναμ 5-4: Ο Μπερνάρντ την έστειλε στα προημιτελικά (vid)

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση η Έβερτον νίκησε 5-4 την Τότεναμ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλία.

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση η Έβερτον νίκησε 5-4 την Τότεναμ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας

Η Έβερτον προηγήθηκε τρεις φορές της Τότεναμ όμως χρειάστηκε το γκολ του Μπερνάρντ στο 7ο λεπτό της παράτασης για να προκριθείσ τα προημιτελικά του FA Cup. Εξαιρετικό ματς από τον Σίγκουρντσον με γκολ και τρεις ασίστ!

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί πάντως που άρχισαν ιδανικά τον αγώνα, καθώς μόλις στο 3ο λεπτό ο Σάντσες μετά από κόρνερ του Σον με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Η συνέχεια όμως ήταν για την Έβερτον, καθώς δύο λεπτά πριν κλείσει το πρώτο μέρος είχε μετατρέψει το σκορ σε 3-1. Αρχικά στο 36′ ισοφάρισε με τον ΚάλβερτΛιούιν, ενώ ο σκόρερ δύο λεπτά μετά έφτιαξε το γκολ του Ριτσάρλισον με το οποίο οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή. 

Στο 42′ η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι κέρδισε πέναλτι και στο 43′, ο Σίγκουρντσον έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιορίς για το 3-1. Η Τότεναμ όμως επέστρεψε στο ματς πριν φύγει το πρώτο μέρος, καθώς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Έρικ Λαμέλα μείωσε σε 3-2. 

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έφτασε στην ισοφάριση στο 57′ με σκόρερ ξανά τον Κολομβιανό κεντρικό αμυντικό, Ντάβιντσον Σάντσες

Ένας ακόμα παίκτης που πέτυχε δεύτερο γκολ στο ματς ήταν και ο Ριτσάρλισον, ο οποίος αξιοποίησε την ασίστ του Σίγκουρντσον για να κάνει το 4-3 στο 68′. H Τότεναμ όμως είχε και πάλι απάντηση για την Έβερτον, καθώς στο 83′ ο Χάρι Κέιν ισοφάρισε σε 4-4 στέλνοντας το ματς στην παράταση. 

Την πρόκριση στα “ζαχαρωτά” έδωσε στο 97ο λεπτό ο Μπερνάρντ, ο οποίος δέχθηκε υπέροχη κάθετη από τον Σίγκουρντσον για να κάνει με σουτ στην κίνηση το 5-4. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.