Μάντσεστερ Γ. – Γουέστ Χαμ 1-0: Ανακούφιση και πρόκριση στην παράταση (hls)

Με γκολ του Μακ Τόμιναϊ στο 7ο λεπτό της παράτασης η Γιουνάϊτεντ νίκησε την Γουέστ Χαμ και προκρίθηκε για τα προημιτελικά του Αγγλικού κυπέλλου, όπου την περιμένει η Μπόρνμουθ.

Με ένα γκολ στα… χασομέρια, κι αφού προηγήθηκε ένα «νερόβραστο» – στη μεγαλύτερη διάρκειά του – 90λεπτο, η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ νίκησε την Γουέστ Χαμ στο «Ολντ Τράφορντ» και προκρίθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου Αγγλίας.

Λίγα πράγματα μας μένουν από την κανονική διάρκεια του αγώνα, όπου οι «κόκκινοι διάβολοι» έβγαλαν σε λίγα σημεία ενέργεια και πίεση προς την αντίπαλη περιοχή!

Είχαν βέβαια περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρουν απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος πέραν των αντικειμενικών δυσκολιών, αντιμετώπισε και προβλήματα τραυματισμών βασικών του στελεχών όπως για παράδειγμα αυτός του Ντιόπ – συγκρούστηκε με τον Μαρσιάλ στο 16’ – αλλά και του Ουκρανού Γιαρμολένκο στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου!

Στην παράταση οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες λύσεις προκειμένου να διαχειριστούν την φυσιολογική κόπωση – 5ο ματς σε 12 μέρες έδινε η Γιουνέϊτεντ και 4ο σε εννέα οι Λονδρέζοι (!) – και βέβαια την τύχη ή την ικανότητα αν θέλετε να βρούνε στόχο στο 97ο λεπτό με τον Μακ Τόμιναϊ.

Στην επόμενη φάση η Γιουνάϊτεντ θα αντιμετωπίσει την Μπόρνμουθ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.