Κύπελλο Αγγλίας: Στα προημιτελικά η Μπόρνμουθ (vid)

Η Μπόρνμουθ επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-0 της Μπέρνλι και προκρίθηκε για δεύτερη φορά στην ιστορία της στα προημιτελικά της διοργάνωσης

Για πέμπτη φορά στην ιστορία τους συναντήθηκαν οι δύο ομάδες στο Κύπελλο Αγγλίας, με τη Μπέρνλι να μετρά τρεις προκρίσεις μέχρι τώρα, αλλά αυτή τη φορά θριαμβεύτρια αναδείχθηκε η Μπόρνμουθ. 

Οι γηπεδούχοι έχουν ιεραρχήσει ως βασικό στόχο για τη χρονιά την παραμονή τους στην Πρέμιερ Λιγκ και αυτό ενδεχομένως είχε αντίκτυπο στην προσπάθεια τους στο γήπεδο καθώς ήταν η Μπόρνμουθ εκείνη που παρουσίασε την καλύτερη εικόνα. 

Οι φιλοξενούμενοι που αγωνίζονται στην Τσάμπιονσιπ, εμφανίστηκαν από την αρχή πιο επικίνδυνοι, έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Φίλιπ Μπόλινγκ και πήραν προβάδισμα στο 22ο λεπτό με τον Σαμ Σάριτζ.

Η Μπόρνμουθ ολοκλήρωσε την έκπληξη και σφράγισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία της, με το πέναλτι του Τζούνιορ Στάνισλας στο 88ο λεπτό, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητα της σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.