Γουέστ Χαμ-Ντονκάστερ 4-0: Ευρεία νίκη, άνετη πρόκριση!

Με το ευρύ 4-0 επιβλήθηκε η Γουέστ Χαμ της Ντονκάστερ σήμερα (23/1) εντός έδρας και προκρίθηκε στον πέμπτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας

Με κεκτημένη ταχύτητα από την πολύ καλή μέχρι τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα της Premier League, η Γουέστ Χαμ νίκησε σήμερα (23/1) με άνεση εντός έδρας την Ντονκάστερ, ομάδα Γ’ κατηγορίας στην Αγγλία, για το Κύπελλο και πήρε την πρόκριση στον πέμπτο γύρο του θεσμού.

Τα “σφυριά” άρχισαν να σφυροκοπούν από το ξεκίνημα του αγώνα, καθώς με τα τέρματα των Φορνάλς (2ο) και Γιαρμολένκο (32ο) είχαν ήδη κλειδώσει το θετικό αποτέλεσμα, ενώ η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες στο δεύτερο μέρος έδωσε διαστάσεις θριάμβου, με το αυτογκόλ του Μπάτλερ (53ο) και το τέρμα του Αφολαγιάν (78ο).

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Γουέστ Χαμ ξεπέρασε τις είκοσι τελικές προσπάθειες στο παιχνίδι, έναντι μόλις τεσσάρων της Ντονκάστερ, ενώ η κατοχή της μπάλας για τους γηπεδούχους έφτασε στο 67%, έναντι μόλις 33% για τους φιλοξενούμενους. Γενικώς ήταν ένα παιχνίδι, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μονόλογος για τη Γουέστ Χαμ.

Γουέστ Χαμ (Ντ. Μόγες): Φαμπιάνσκι (83ο Τροτ), Φρέντερικς (83ο Μπαπτίστ), Μπαλμπουενά, Ντιόπ, Τζόνσον, Νομπλ, Σούτσεκ (70ό Αφολαγιάν), Φορλάνς, Λαντσίνι, Μπενραχμά, Γιαρμολένκο.   

Ντονκάστερ (Ντ. Μουρ): Μπάλκομπ, Ράιτ (79ο Άμος), Άντερσον, Μπάτλερ, Τζον, Χαλιντέι, Σμιθ (64ο Ρίτσαρντς), Τέιλορ (70ό Ουίλιαμς), Τζέιμς, Λοκίλο (64ο Σιμόες), Οκεναμπίριε.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.