Εύκολα Τσέλσι και Μίντλεσμπρο (video)

Η Τσέλσι προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας με 4-1 επί της Πιτέρμπορο, η Μίντλεσμπρο πέρασε με 3-0 επί της Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

Η Τσέλσι προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας με 4-1 επί της Πιτέρμπορο, η Μίντλεσμπρο πέρασε με 3-0 επί της Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

Στο «Στάμφορντ Μπριτζ», η Τσέλσι δεν είχε πρόβλημα να κάμψει την αντίσταση της Πιτέρμπορο, έστω και αν ο Αντόνιο Κόντε παρέταξε κάποιυς αναπληρωματικούς όπως οι Τσαλόμπα, Λόφτους – Τσικ, Μπατσουαγί και ο αρχηγός Τέρι σε μία σπάνια εμφάνιση.

Ο Πέδρο στο 18′ πέτυχε το πρώτο γκολ και από εκεί και πέρα οι Λονδρέζοι είχαν εύκολο έργο σκοράροντας με τους Μπατσουαγί (44′) και Γουίλιαν (52′).

Ο Τέρι δέχτηκε απ΄ευθείς κόκκινη στο 67′ για μαρκάρισμα σε αντίπαλο, ενώ η Πιτέρμπορο μείωσε στο 70′ με τον Νίκολς, για να κλείσει το σκορ ο Πέδρο με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 75′.

Στο «Ρίβερσαϊντ», η Μίντλεσμπρο δυσκολεύτηκε για περίπου μία ώρα αγώνα, ανοίγοντας το σκορ στο 58′ με τον Λεντμπίτερ κόντρα στην Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Οι γηπεδούχοι μάλιστα έμειναν με δέκα στο 59′ λόγω αποβολής του Αγιάλα, όμως τα γκολ των Νεγρέδο (67′) και Ντε Ρόον (90′) εξασφάλισαν την πρόκριση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.