Kόβεντρι: Ο Ρόμπινς πανηγύρισε μπροστά σε ball boy! (video)

Γιατί ζήτησε συγγνώμη ο τεχνικός της Κόβεντρι, μετά την πρόκριση στο Κύπελλο επί της Γουλβς.

Η ομάδα της Τσάμπιονσιπ, πέρασε με δραματικό τρόπο στα ημιτελικά του Κυπέλλου, κερδίζοντας τη Γουλβς, όμως ο τεχνικός της, Μαρκ Ρόμπινς, συγκέντρωσε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας για λάθος λόγους.

Ο Ρόμπινς, που ως ποδοσφαιριστής παλαιότερα είχε περάσει από τον Πανιώνιο, πανηγύρισε έξαλλα το νικητήριο γκολ της ομάδας του στις καθυστερήσεις, μπροστά σε ένα 13χρονο ball boy των γηπεδούχων.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της Γουλβς, Γκάρι Ο’ Νιλ, χαρακτήρισε «αηδιαστική» τη συμπεριφορά του αντίπαλου τεχνικού.

Ο Ρόμπινς, με τη σειρά του, απολογήθηκε για την ενέργειά του, λέγοντας:

«Πριν το νικητήριο γκολ, το παιδί είχε την μπάλα στα χέρια του, την άφησε κάτω και έφυγε γελώντας. Αυτό με ενόχλησε αφάνταστα, αλλά σε τελική ανάλυση, ήταν μόνο ενα παιδί. Αντέδρασα και πανηγύρισα το γκολ μπροστά στο πρόσωπό του και γι΄αυτό ζητώ ειλικρινή συγγνώμη. Δε συνηθίζω να βγάζω τα συναισθήματά μου, αλλά το Κύπελλο μπορεί να σου το προκαλέσει αυτό».

O Ρόμπινς φυσικά, έχει…ξεχωριστή ιστορία με το Κύπελλο, καθώς το 1990, ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε πετύχει το νικητήριο γκολ σε επαναληπτικό ημιτελικό με την Όλνταμ, χαρίζοντας την πρόκριση στον τελικό στους «κόκκινους διαβόλους», σε ένα γκολ που ίσως έσωσε τη θέση του Άλεξ Φέργκιουσον (πριν γίνει….σερ Άλεξ), στο «Ολντ Τράφορντ», σε μία περίοδο κρίσης, πριν ο Σκωτσέζος τεχνικός, εγκαθιδρύσει την αυτοκρατορία του στο Μάντσεστερ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.