Μπλάκμπερν-Νιούκαστλ 1-1 (3-4 πεν.): Ο Ντουμπράβκα την έστειλε στα προημιτελικά (highlights)

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας προκρίθηκε η Νιούκαστλ, η οποία επικράτησε 4-3 της Μπλάκμπερν στην διαδικασία των πέναλτι, όπου ο Ντουμπράβκα απέκρουσε το τελευταίο.

Με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακά της, Μάρτιν Ντουμπράβκα που απέκρουσε το πέναλτι του Χάιαμ η Νιούκαστλ προκρίθηκε στα προημιτελικά του FA Cup μετά το 1-1 σε 90λεπτο και παράταση.

Το πρώτο γκολ του αγώνα ήρθε στο 71ο λεπτό όταν από ενέργεια του Αλμιρόν, ήρθε ο Άντονι Γκόρντον για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Πιρς και να κάνει το 0-1 με το πρώτο γκολ καριέρας στο FA Cup.

Οι γηπεδούχοι που αγωνίζονται στην Championship κατάφεραν να ισορροπήσουν την κατάσταση οκτώ λεπτά αργότερα με τον Σμόντικς να νικάει τον Ντουμπράβκα και να ισοφαρίσει σε 1-1.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση όπου και εκεί δεν άλλαξε τίποτα με την πρόκριση να κρίνεται στα πέναλτι.

Μετά από δύο χαμένα πέναλτι εκατέρωθεν από Σμόντικς και Μπαρνς, ο Άντονι Γκόρντον σκόραρε για το 3-4, με τον Ντουμπράβκα να νικάει τον Χάιαμ στην 10η εκτέλεση και να στέλνει τη Νιούκαστλ στα προημιτελικά.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη πρόκριση της Νιούκαστλ σε βάρος της Μπλάκμπερν στο Κύπελλο Αγγλίας.

Οι συνθέσεις:
Μπλάκμπερν: Πιρς, ΜακΦάντζιν (72′ Κομετιό), Γουόρτον, Χάιαμ, Μπράιτεν, Κρισέν, Σμόντικς, Μπάκλεϊ (63′ Γκάρετ), Ντόλαν (Μακάρνταϊ), Μόραν (63′ Αγιάρι), Γκάλαζερ (46’ Σίγκουρντσον).
Νιούκαστλ: Ντουμπράβκα, Τρίπιερ, Σερ, Μπερν, Λασκέλς, Μέρφι (62’ Αλμιρόν), Γουίλοκ (62’ Μάιλι), Μπρούνο Γκιμαράες, Λόνγκσταφ, Ίσακ (62’ Μπερνς), Γκόρντον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.