Τσέλσι – Άστον Βίλα 0-0: Θα λύσουν τις διαφορές τους στο “Βίλα Πάρκ” (highlights)

Σε δεύτερο παιχνίδι που θα γίνει στο "Βίλα Παρκ" θα λύσουν τις διαφορές τους Τσέλσι και Άστον Βϊλα για το εισιτήριο που οδηγεί στους 16 του FA Cup. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (0-0) το βράδυ της Παρασκευής έχοντας ως - απόλυτους - πρωταγωνιστές τους δύο τερματοφύλακες

Στο πρώτο ημίχρονο αν και η Άστον Βίλα πέτυχε γκολ το οποίο ωστόσο ακυρώθηκε (στο 13΄ από τον Ντόουγκλας Λουϊς), ανήκει ολοκληρωτικά στην Τσέλσι.

Οι “μπλε” ήταν καταιγιστικοί, πίεσαν για το γκολ κυρίως με τους Μανουέγκε (17΄, 30΄) και Πάλμερ (19΄), όμως έπεσαν επάνω στον Εμιλιάνο Μαρτίνες που έβγαλε και τα τρία τετ – α – τετ κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Η πρώτη καλή στιγμή του β΄ ημιχρόνου καταγράφηκε στο 68΄ και πάλι για τους γηπεδούχους που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το λάθος του Μαρτίνες, όμως o Πάλμερ δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε με συνέπεια να παραμείνει το 0-0.

Η Άστον Βίλα πέρασε στην αντεπίθεση και “απάντησε” με δύο τρομερά σουτ των Γουότκινς (73΄) και Κας (74΄), όμως ήταν η σειρά του τερματοφύλακα της
Τσέλσι Τζόρτζε Πέτροβιτς να απομακρύνει με υπερένταση και στις δύο περιπτώσεις.

Η ομάδα του Έμερι έψαξε το γκολ προς το τέλος του αγώνα και λίγο έλλειψε να φτάσει στον στόχο της, όμως τόσο ο Κονσά στο 86΄ όσο και ο Μακγκίν ένα λεπτό αργότερα αστόχησαν από πλεονεκτική θέση.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.