Μάντσεστερ Σίτι-Χάντερσφιλντ 5-0: Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε στην επιστροφή του Ντε Μπρόινε! (highlights)

Πολύ εύκολη πρόκριση για την ομάδα της Σίτι, κέρδισε με 5-0 την Χάντερσφιλντ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας.

Μάντσεστερ Σίτι και Χάντερσφιλντ αναμετρήθηκαν στο «Έτιχαντ» στο πλαίσιο του 3ου γύρου του FA Cup. Δεδομένα, η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ της μόνιμης πρωταθλήτριας Αγγλίας τα τελευταία χρόνια και μιας ομάδας της Championship ήταν τεράστια. Έτσι, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα απλά το απέδειξε στον αγωνιστικό χώρο, φιλοδωρώντας με 5 τέρματα την ομάδα του Ντάρεν Μουρ και προκρίθηκε στους «32» της διοργάνωσης.

Επιστροφή στην δράση για τον Κέβιν Ντε Μπρόινε μετά από 4 μήνες απουσίας, καταχειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους της Σίτι. Επιστροφή και για τον Τζερεμί Ντοκού, που μάλιστα σκόραρε έπειτα από ασίστ του Βέλγου.

Το ματς

Η Σίτι ξεκίνησε έχοντας την κατοχή της μπάλας, προσπαθώντας να φτάσει στην εστία του Νίκολς. Στο 18’ ο Ακάνζι θα γίνει αναγκαστική αλλαγή, με τον Ματέους Νούνιες να περνάει στη θέση του. Έπειτα από μερικές χαμένες ευκαιρίες, στο 33’ οι «Πολίτες» θα ανοίξουν το σκορ με τον Φόντεν, έπειτα από ασίστ του Άλβαρεζ.  Το νερό είχε μπει στ’ αυλάκι και 4 λεπτά αργότερα ο Αργεντινός θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Το ημίχρονο θα τελειώσει με 2-0, με την Σίτι να έχει κυριαρχήσει πλήρως στην αναμέτρηση.

Στο 57’ ο Πεπ θα περάσει στον αγωνιστικό χώρο τους Κέβιν Ντε Μπρόινε και Τζερεμί Ντοκού, αμφότεροι επιστρέφουν μετά από τραυματισμό. Στο επόμενο λεπτό, ο Μπεν Τζάκσον θα πετύχει αυτογκόλ και θα σημειωθεί το 3-0. Στο 65’ ο Φόντεν θα πετύχει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση για να κάνει το 4-0, ενώ στο 74’ οι δύο αλλαγές μέχρι εκείνη τη στιγμή θα συνεργαστούν για το 5-0. Ο Ντε Μπρόινε θα μοιράσει στον Ντοκού κι εκείνος ψύχραιμα θα βάλει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ για την ομάδα του Μάντσεστερ. Στο επόμενο λεπτό θα κάνει το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Σίτι ο 18χρονος Τζέικομπ Ράιτ. Το παιχνίδι θα τελειώσει με την Σίτι να περνάει άνετα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Μάντσεστερ Σίτι (Γκουαρδιόλα): Ορτέγκα, Ακάνζι (18’ Ματέους Νούνιες), Ντίας, Γκβάρντιολ, Γκόμεζ, Λιούις, Κόβασιτς (75’ Ράιτ), Μπομπ, Φόντεν (75’ Χάμιλτον), Γκρίλις (57’ Ντοκού), Άλβαρεζ ( 57’ Ντε Μπρόινε)

Χάντερσφιλντ (Μουρ): Νίκολς, Σπένσερ, Λις, Χέλικ, Έντμοντς-Γκριν, Τζάκσον, Γουάιλς (88’ Ιορπέντα), Ρουντόνι, Μάτος (61’ Ραντούλοβιτς), Κορόμα ( 81’Ντιαρά), Τόμας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.