Τεν Χαχ: «Να φέρουμε το κλαμπ εκεί που του αξίζει»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η μοναδική αγγλική ομάδα που έχει κατακτήσει (1999) το «τρεμπλ», μία από τις επτά ευρωπαϊκές που το έχουν καταφέρει.

Αύριο (3/6-17:00), θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τη μοναδικότητα του κατορθώματός της, όταν στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι.

«Θέλω να κερδίσω», είπε ο Ολλανδός προπονητής στη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό παιχνίδι. «Και για να το κάνουμε πρέπει να τους σταματήσουμε. Χρειάζεται να τα δώσεις όλα για να κατακτήσεις το Κύπελλο. Έχουμε μεγάλη ευκαιρία και θέλουμε να την εκμεταλλευτούμε. Παλέψαμε σκληρά για να φτάσουμε στον τελικό και παίζοντας με τη Σίτι αυτό τα κάνει όλα ακόμα καλύτερα. Είμαστε σε φάση ανάπτυξης, ο δρόμος που ακολουθήσαμε είναι αναμφίβολα ο σωστός. Το καλοκαίρι θα είναι σημαντικό να συνεχίσουμε σε αυτό το μονοπάτι. Γιατί ο στόχος είναι και παραμένει να ξαναφέρουμε αυτόν το σύλλογο εκεί που του αξίζει»

Σχετικά με τη συμμετοχή του Άντονι, τόνισε: «Είναι απίθανο, υπάρχει ακόμα μια ευκαιρία, αλλά είναι πραγματικά μια μικρή ευκαιρία. Δεν έχει σημειώσει καμία πρόοδο. Έχει ακόμα μια ευκαιρία, αλλά θεωρώ ότι είναι απίθανο να θα είναι διαθέσιμος».

Eκτός αποστολής παραμένουν οι Μαρσιάλ, Ζάμπιτσερ και Λισάντρο Μαρτίνες λόγω τραυματισμού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.