Μπρίστολ – Μάντσεστερ Σίτι 0-3: Στα προημιτελικά με σούπερ Φόντεν και Ντε Μπρόινε! (hls)

Η Μάντσεστερ Σίτι με πρωταγωνιστές του Φιλ Φόντεν και Κέβιν Ντε Μπρόινε «σκόρπισε» με 3-0 την Μπρίστολ για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας και πήρε την πρόκριση.

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε το καθήκον της κόντρα στην Μπρίστολ για το Κύπελλο Αγγλίας. Οι «πολίτες» του Πεπ Γκουαρδιόλα πήραν νωρίς το προβάδισμα του σκορ με τον Φόντεν. Οι παίκτες της Σίτι συνεργάστηκαν εξαιρετικά, ο Ντε Μπρόινε «μοίρασε» από τα δεξιά της περιοχής στον Άγγλο συμπαίκτη του και εκείνος στο 7ο λεπτό έγραψε το 1-0 από κοντά.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το δείκτη του σκορ υπέρ των φιλοξενούμενων. Στο δεύτερο ημίχρονο η Σίτι «καθάρισε» το παιχνίδι και την «υπόθεση» πρόκριση σε επτά λεπτά.

Αρχικά ο Φόντεν πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς στο 74′, ύστερα από ασίστ του Άλβαρεζ και τέλος ο Ντε Μπρόινε διαμόρφωσε το τελικό 3-0 υπέρ των «πολιτών».

Πρωταγωνιστές για την Σίτι του Ισπανού προπονητή τόσο ο Φόντεν, όσο και ο Ντε Μπρόινε, ο πρώτος σκόραρε δύο γκολ, ενώ ο δεύτερο πέτυχε ένα τέρμα και «μοίρασε» μια ασίστ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.