Φούλαμ – Λιντς 2-0 : Πρόκριση με δύο γκολάρες και σύμμαχο την τύχη (hls)

Η Φούλαμ προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας κερδίζοντας με 2-0 τη Λιντς.

Η Φούλαμ επικράτησε της Λιντς με 2-0 χάρη στα γκολ των Παλίνια και Σόλομον. Και τα δύο τελειώματα ήταν εξαιρετικά και έδωσαν στην ομάδα του Μάρκο Σίλβα την πρόκριση στην επόμενη φάση του FA CUP.

Στο Κρέιβεν Κότατζ, η Φούλαμ υποδέχτηκε τη Λιντς. Οι άσπροι ζουν το… όνειρό τους διανύοντας μια εξαιρετική παρθενική σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ. Στην αντίπερα όχθη, η Λιντς αναγκάστηκε να αλλάξει προπονητή και να προσλάβει τον Χάβι Γκράθια. Δύο ομάδες με βίους αντίθετους συγκρούστηκαν με τη Φούλαμ να κερδίζει, με το σκορ να μην αποτυπώνει την αλήθεια όμως.

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του θρυλικού Τζον Μότσον, του αξέχαστου αθλητικού σχολιαστή που συνέδεσε τη φωνή του με τα γήπεδα της Αγγλίας.

Η κυνική Φούλαμ και η άτυχη Λιντς

Στο ματς, η Φούλαμ πήρε από νωρίς την κατοχή με τη Λιντς να στοχεύει στις επιθετικές μεταβάσεις. Και παρότι η ομάδα του Γκράθια βρήκε το γκολ, αυτό ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ. Λίγο μετά, στο 21′ ένα γκολ – ποίημα του Παλίνια έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Το ημίχρονο είχε και συνέχεια ιδιαίτερα… άτυχη για τη Λιντς. Στο 29ο λεπτό ακυρώθηκε κι άλλο γκολ ως οφσάιντ, αυτή τη φορά στον Γκνόντο. Αυτός ήταν που έκανε και τη σέντρα στον Τζορτζίνιο Ρούτερ, του οποίου η κεφαλιά βρήκε δοκάρι στις καθυστερήσεις.

Στο ίδιο έργο θεατές

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σαν μια φυσική συνέχεια του πρώτου με τη Λιντς να απειλεί εις διπλούν με σουτ του Ζεορζίνιο και τον Σόλομον να σημειώνει το 2-0 με όμορφο τελείωμα. Αυτό ήταν και το τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι όπου ο Ισραηλινός σκοράρει. Από το γκολ και μετά η υπόθεση πρόκριση φαινόταν να έχει ήδη κριθεί και οι δύο ομάδες μεταφέρουν την προσοχή τους στα ματς του αγγλικού πρωταθλήματος. Η τεράστια διπλή χαμένη ευκαιρία του Μακ Κένι στο 78′ στέρησε από τους φιλοξενούμενους να επιστρέψουν για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.