Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι 4-0: Είχε… πάρτι στο Νησί (hls)

Στο 4ο γύρο του FA Cup εύκολα οι Πολίτες, εκεί όπου περιμένουν μία εκ των Άρσεναλ-Όξφορντ Γιουνάιτεντ. Σκόρερ της επικράτησης οι Μαχρέζ (23', 84' πεν.), Άλβαρες (30' πεν.) και Φόντεν (38').

Υπερηχητική! Αυτή είναι η μόνη λέξη που μπορεί να περιγράψει τη Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Τσέλσι στο ματς του 3ου γύρου για το FA Cup. Οι Πολίτες ήταν απίθανοι -ειδικά στο πρώτο μέρος- και έδωσαν μια ποδοσφαιρική παράσταση, επικρατώντας με 4-0!

Σκόρερ της σπουδαίας νίκης-πρόκρισης που τους φέρνει στον 4ο γύρο, οι Μαχρέζ (23′, 84′ πεν.), Άλβαρες (30′ πεν.) και Φόντεν (38′).

Από την άλλη πλευρά το σύνολο του Γκρέιαμ Πότερ δεν ήταν ανταγωνιστικό και «λύγισε» εύκολα, μην μπορώντας ουσιαστικά να απειλήσει σε κανένα σημείο του αγώνα…

Καλώς τα παιδιά…

Το… πάρτι της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα άρχισε στο 23′, με τον Ριγιάντ Μαχρέζ να νικάει με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ τον Κέπα στο 23′.

Λίγα λεπτά μετά ο Κάι Χάβερτζ υπέπεσε σε χέρι εντός περιοχής, με τον Χούλιαν Άλβαρες να αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι και να γράφει το 2-0 στο 30′. Το 3-0 του ημιχρόνου γράφτηκε ύστερα από… total football! Οι γηπεδούχοι… έκρυψαν την μπάλα και ο Φόντεν σκόραρε με τελείωμα εντός περιοχής ύστερα από σέντρα του Γουόκερ.

Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι: Κάνει… πάρτι στο ημίχρονο! (vids)

Τέταρτο γκολ και… επίκληση σε Τούχελ

Στο δεύτερο 45λεπτο η Τσέλσι προσπάθησε να βγάλει κάποια αντίδραση, χωρίς όμως να απειλήσει ουσιαστικά την εστία της Σίτι. Μάλιστα η πρώτη ουσιαστικά απειλή μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου ήρθε στο 73′ και ήταν για τους Πολίτες, όμως το πλασέ του Μαχρέζ πέρασε μόλις άουτ!

Το αξιοσημείωτο για τους φιλοξενούμενους ήταν πως οι αγανακτισμένι φίλαθλοί τους που βρέθηκαν στο «Έτιχαντ», φώναζαν το όνομα του πρώην τεχνικού τους, Τόμας Τούχελ!

Και οι γηπεδούχοι… απάντησαν σε αυτές τις ιαχές, σκοράροντας και τέταρτο τέρμα στο παιχνίδι, με το δεύτερο γκολ του Μαχρέζ. Ο Αλγερινός ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Η ταυτότητα του ματς:

FA Cup: 3ος γύρος, «Έτιχαντ»

Διαιτητής: Τζόουνς

Κίτρινες: 54′ Ρόδρι, 70′ Σίλβα, 87′ Κανσέλο – 62′ Γκάλαχερ

Σκόρερ: 23′, 84′ (πεν.) Μαχρέζ, 30′ (πεν.) Άλβαρες, 38′ Φόντεν

Μάντσεστερ Σίτι (Γκουαρδιόλα): Ορτέγα, Γουόκερ, Ακάντζι, Λαπόρτ, Γκόμες (58′ Κανσέλο), Σίλβα (86′ Λιούις), Ρόδρι (58′ Φίλιπς), Πάλμερ, Μαχρέζ, Φόντεν, Άλβαρες

Τσέλσι (Πότερ): Κέπα, Χάμφρις, Κουλιμπαλί, Τσαλομπά, Χολ, Κόβατσιτς (46′ Φοφανά), Ζορζίνιο (63′ Αθπιλικουέτα), Μάουντ (73′ Τσουκουεμέκα), Ζίγιες (62′ Ζιρό-Χάτσινσον), Γκάλαχερ, Χάβερτζ (46′ Ζακάρια)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.