Διατηρήθηκε η παράδοση στο «Χίλσμπορο» (video)

Σέφιλντ Γουένσντεϊ και Σουόνσι, αναδείχτηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα, σε αναμέτρηση για την φάση των «32» του Κυπέλλου Αγγλίας.

Σέφιλντ Γουένσντεϊ και Σουόνσι, αναδείχτηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα, σε αναμέτρηση για την φάση των «32» του Κυπέλλου Αγγλίας. 

Στην επιστροφή του Κάρλος Καρβαλιάλ στο «Χίλσμπορο» 55 ημέρες μετά την φυγή του από την Σέφιλντ για να αναλάβει την ουαλική ομάδα, η Σουόνσι επιβεβαίωσε την παράδοση  που δείχνει ότι δεν μπορεί να νικήσει τις «κουκουβάγιες». Σε 10 ματς μαζί με το σημερινό σε όλες τις διοργανώσεις μετράει μόλις μία νίκη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν μόλις στο 2ο λεπτό με το σουτ του Ριτς μέσα από την περιοχή που έδιωξε πέφτοντας στην δεξιά του γωνία σε κόρνερ ο Νόρντφελντ. Μετά το πρω΄το 20λεπτο η Σουόνσι ισορρόπησε το παιχνίδι και αφού στο 30΄ο διαιτητής Τέρνεϊ της αρνήθηκε πέναλτι σε σπρώξιμο του Πούντιλ στον Αμπράχαμ, έφτασε πολύ κοντά στο γκολ  στο 37΄, όταν μετά το κόρνερ του Νόουτον ο Φαν ντερ Χόορν έπιασε την κοντινή κεφαλιά, αλλά ο Ντόουσον έδιωξε εκπληκτικά με το αριστερό του χέρι τη μπάλα κόρνερ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μέτριο ποιοτικά με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Με την είσοδο τους Αγιού και Ντάιερ έδωσαν ώθηση στην επίθεση, αλλά η ομάδα του Καρβαλιάλ δεν κατάφερε να σκοράρει και έτσι οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν σε δεύτερο παιχνίδι στην έδρα της Σουόνσι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.