“Ήμασταν καλοί στο 2ο ημίχρονο”

Ικανοποιημένος φάνηκε να είναι ο Φερνάντο Σάντος από την εικόνα της Εθνικής κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, μετά τη νίκη επί του Καναδά με 1-0.

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Φερνάντο Σάντος από την εικόνα της Εθνικής κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, στις δηλώσεις που έκανε μετά τη νίκη επί του Καναδά με 1-0.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε: «Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν παίκτες που ήταν κουρασμένοι από τα συνεχή παιχνίδια. Ανεβήκαμε στο τέλος του πρώτου 45λεπτου και στη συνέχεια έκανα αλλαγές, με συνέπεια να ανέβει η απόδοση της ομάδας. Υπήρχαν διαστήματα στα οποία η Εθνική έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Έβγαλα τα συμπεράσματα που ήθελα, αλλά δεν με βοήθησε το γεγονός ότι αποχώρησε τραυματίας ο Μήτρογλου»

Όσο για την απόδοση των νεαρών παικτών της ομάδας, είπε πως «Είμαι ικανοποιημένος με την απόδοσή τους», ενώ για τον MVP της αναμέτρησης, Γιάννη Φετφατζίδη, τόνισε: «Ήταν πολύ καλός, θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα γκολ. Ελπίζω να τα φυλάει για το ματς με τη Μάλτα».

Παράλληλα, ευχαρίστησε και τον κόσμο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ευχαριστούμε τον κόσμο της Λάρισας για την παρουσία του στο γήπεδο και το χειροκρότημά του, που βοήθησε την Εθνική ομάδα».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Καναδά, Στίβεν Χαρτ, τόνισε με τη σειρά του: «Παίξαμε με μία ομάδα που είναι ανώτερη από εμάς. Δεν είναι εύκολο να βγάλω συμπεράσματα, γιατί είχαμε πολλές απουσίες, αλλά έμεινα αρκετά ικανοποιημένος από την αμυντική μας λειτουργία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.