Την Παρασκευή οι εκλεκτοί

Την Παρασκευή θα ανακοινώσει ο Φερνάντο Σάντος την αποστολή ενόψει του φιλικού αγώνα με τον Καναδά που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου στις 17.00 στο AEL FC Arena.

Την Παρασκευή θα ανακοινώσει ο Φερνάντο Σάντος την αποστολή ενόψει του φιλικού αγώνα με τον Καναδά που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου στις 17.00 στο AEL FC Arena. Να θυμίσουμε ότι ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη καλέσει τους λεγεωνάριους Tζαβέλλα, Kονέ, Mόρα, Παπασταθόπουλο και Σαμαρά.

Όλο αυτό το διάστημα που δεν υπήρχαν υποχρεώσεις για την Εθνική ομάδα, ο Σάντος παρακολούθησε πολλά παιχνίδια της Superleague, ενώ είχε και κατ’ ιδίαν συνομιλίες με προπονητές των ομάδων για να βγάλει ακόμα καλύτερα συμπεράσματα. Δεν αποκλείεται για μια ακόμη φορά να δούμε και νέα πρόσωπα στο ρόστερ της εθνικής μας ομάδας, μιας και ο Πορτογάλος προπονητής θέλει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές ενόψει της συνέχειας των προκριματικών του EURO 2012.

Ο Νορβηγός Σβέιν Οντβάρ Μόεν θα διευθύνει τον φιλικό αγώνα της Εθνικής Ομάδας Ανδρών με την αντίστοιχη του Καναδά. Βοηθοί διαιτητές θα είναι οι επίσης Νορβηγοί Κιμ Τόμας Χάγκλουντ και Φρανκ Αντάς, ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Δημήτρης Καλόπουλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.