Μέχελε: «Πιστεύουμε στην πρόκριση»

Την άποψη πως οι πιθανότητες πρόκρισης ανάμεσα στην Κλαμπ Μπριζ και τον Παναθηναϊκό είναι μοιρασμένες εξέφρασε ο Μπράντον Μέχελε παρά το 2-1 του πρώτου αγώνα.

Την άποψη πως οι πιθανότητες πρόκρισης ανάμεσα στην Κλαμπ Μπριζ και τον Παναθηναϊκό είναι μοιρασμένες εξέφρασε ο Μπράντον Μέχελε παρά το 2-1 του πρώτου αγώνα. 

«Αυτό είναι για την ώρα, το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς για την ομάδα μας. Η πρόκριση είναι ένας μεγάλος στόχος. Αύριο θα πρέπει να παίξουμε στο επίπεδο που απαιτεί το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Η νίκη με 3-0 κόντρα στη Μαλίν, έδειξε πως κάναμε καλή δουλειά. Μας έδωσε και μια ώθηση στην ψυχολογία μας, με αποτέλεσμα ο αγώνας κόντρα στον Παναθηναϊκό να έρχεται στην καλύτερη στιγμή», δήλωσε αρχικά ο Μέχελε και συνέχισε:

«Μετά τον πρώτο αγώνα ήμουν πολύ απογοητευμένος. Κόντρα σε 10 παίκτες μπορούσαμε σίγουρα να καταφέρουμε κάτι καλύτερο από το 2-1. Δεν τα πήγαμε καλά σε αυτή την κατάσταση, δεν το πιστέψαμε, μπορούσαμε να το τελειώσουμε εκεί. Τώρα έχουμε κίνητρο, μας είπε κάποια πράγματα και ο προπονητής μας. Η νίκη απέναντι στη Μαλίν έδειξε πως καταλάβαμε τα περισσότερα. Όλοι περιμένουμε την Τετάρτη, είναι η ώρα να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό».

Τέλος, σχολίασε: «Οι πιθανότητες πρόκρισης για εμένα, είναι 50-50, θα πρέπει να πάρουμε την νίκη και την πρόκριση. Όλοι πιστεύουν σε αυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.