Φρανκ: «Παίζει με ΠΑΟΚ ο Άγκερ»

Ο προπονητής της Μπρόντμπι Τόμας Φρανκ προαναγγέλλει την επιστροφή του Ντάνιελ Άγκερ στην αγωνιστική δράση στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής της Μπρόντμπι Τόμας Φρανκ προαναγγέλλει την επιστροφή του Ντάνιελ Άγκερ στην αγωνιστική δράση στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο 30χρονος σέντερ μπακ, έχει αγωνιστεί μόλις σε ένα ματς των Δανών την τρέχουσα σεζόν (και αυτό στις 19.7) λόγω τραυματισμού, όμως μιλώντας στην ΒΚ, o τεχνικός της αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ, τόνισε ότι ο παίκτης έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και έχει πολλές πιθανότητες να επιστρέψει απέναντι στην ελληνική ομάδα.

«Ο Ντάνιελ φαίνεται καλά και είμαστε κοντά στο να πάρουμε την απόφαση να παίξει την Πέμπτη. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης . Είναι επίσης πολύ καλός στην επικοινωνία με τους συμπαίκτες του. Σε κάθε διακοπή για στημένη φάση μιλά στους παίκτες και τους βοηθά να προσαρμοστούν. Αυτό σημαίνει πολλά για μας», είπε ο Φρανκ, ο οποιος επίσης δηλώνει ευχαριστημένος από την επιστροφή του επιθετικού Τέμου Πούκι στα γκολ, ενώ τόνισε τη σημασία που θα έχει πιθανή πρόκριση επί του ΠΑΟΚ στο πρεστίζ της ομάδας:

«Θα είναι καλό για όλους, για το προφίλ του συλλόγου, για μένα, τους παίκτες και το τεχνικό τιμ. Αν τα καταφέρουμε θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Το επόμενο θα είναι να δείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη ταυτόχρονα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.