Με τη δύναμη της Τούμπας

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στη Μπρόντμπι (20.00, Novasports 2, ηχητική μετάδοση από το Novasports.gr).

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στη Μπρόντμπι (20.00, Novasports 2, ηχητική μετάδοση από το Novasports.gr).

Οι φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών απόψε στην Τούμπα, δίνοντας ώθηση στους παίκτες του Ίγκορ Τούντορ για να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να πάνε στη Δανία για τη ρεβάνς έχοντας το προβάδισμα.

Σε σχέση με τα ματς του προηγούμενου γύρου κόντρα στη Σπάρτακ Τρνάβα, ο Κροάτης τεχνικός έχει σχετικά ενισχυμένο ρόστερ, αν και αρκετά προβλήματα παραμένουν. Συγκεκριμένα, οι Μαλεζάς και Ροντρίγκεζ αναμένεται να είναι τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, όμως εκτός παραμένει ο Αθανασιάδης, οι Σαλπιγγίδης και Μαντούρο έμειναν εκτός, όπως και ο τιμωρημένος Σκόνδρας, την ώρα που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι νεοαποκτηθέντες Τσίμιροτ, Σάμπο, Λέοβατς, Ζάιρο και Αντόνις.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί με τον Όλσεν κάτω από τα δοκάρια, τους Βίτορ, Κόστα και Μαλεζά στην άμυνα, τους Τζιόλη και Κάτσε στο κέντρο, τους Κίτσιου και Κωνσταντινίδη στα άκρα και τον Πέλκα πίσω από τους Ροντρίγκεζ και Μακ.

Οι συμπατριώτες του Φρανκ Άρνεσεν, ήρθαν στη Θεσσαλονίκη με φιλοδοξίες για είσοδο στους ομίλους, αναγνωρίζοντας τη δυσκολία της αποστολής. Η ομάδα του Τόμας Φρανκ αναμένεται να παίξει με 4-3-3, έχοντας τον Ρονόου στο τέρμα, τους Λάρσον, Ντούμιτς, Άγκερ και Ντουρμία στην άμυνα, τους Πίρι, Ένσο και Νέρκαρντ στο κέντρο, ενώ μπροστά θα παίξουν οι Σβαρτς, Ελμάντερ και Πούκι.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ισπανός Μαγιένκο με βοηθούς τους Πέρες και Γιούστε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.