Η νίκη του αρκεί

Η Φενέρμπαχτσε είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, ο Ατρόμητος, όμως, δε θέλει... τίποτα περισσότερο από μια νίκη για να πανηγυρίσει εκείνος κόντρα στη λογική.

Η Φενέρμπαχτσε είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, ο Ατρόμητος, όμως, δε θέλει… τίποτα περισσότερο από μια νίκη για να πανηγυρίσει εκείνος κόντρα στη λογική. Το σκορ του πρώτου αγώνα, 1-0 υπέρ των Τούρκων, αναγκάζει τους Περιστεριώτες να ψάξουν το «διπλό» στο «Σουκρού Σαράτσογλου».

Αν αυτό έρθει με οποιοδήποτε σκορ εκτός του 0-1, το οποίο σημαίνει παράταση, τότε θα στείλει την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι το έργο του Ατρόμητου στην Κωνσταντινούπολη αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολο.

Τόσο διότι θα βρει απέναντί του τους πιο έμπειρους, πιο δυνατούς και ακριβοπληρωμένους Τούρκους, όσο και γιατί η «Φενέρ» είναι αυτή που κρατά πλέον την τύχη στα χέρια της. Αλλά, ακόμη κι αν το «αστέρι» κοντράρει στα ίσα την αντίπαλό του, όπως έκανε στο πρώτο ματς, θα χρειαστεί και μια μοιρασμένη διαιτησία, κάτι το οποίο δεν είχε σε καμία περίπτωση στον πρώτο αγώνα. Όλοι θυμόμαστε τον Ιταλό διαιτητή να σφυρά με δύο μέτρα και δύο σταθμά, κλείνοντας τα μάτια σε ένα τουλάχιστον πέναλτι υπέρ της ομάδας των δυτικών προαστίων και μην καταλογίζοντας επιθετικό φάουλ στο γκολ του Φαν Πέρσι.

Θετικός οιωνός για τους Περιστεριώτες είναι ότι στην Ευρώπη μετρούν τρεις διαδοχικές εκτός έδρας νίκες (Άλκμααρ, Σαράγεβο, ΑΪΚ Στοκχόλμης). Ο Μιχάλης Γρηγορίου ξεκούρασε κάποιους από τους βασικούς του παίκτες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό και πλέον αυτός και οι ποδοσφαιριστές του είναι έτοιμοι για όλα.

Στο ίδιο γήπεδο, ο Παναθηναϊκός πήρε ισοπαλία με 1-1 το 2002 και μετά από δύο εβδομάδες συνέτριψε τη «Φενέρ» με 4-1 και προκρίθηκε, όπως και ο ΠΑΟΚ οκτώ χρόνια μετά. Ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε νικήσει 1-0 στη Θεσσαλονίκη και στη ρεβάνς της Πόλης, η οποία διεξήχθη μάλιστα την ίδια ακριβώς ημερομηνία (26/8) απέσπασε ισοπαλία επίσης με 1-1 στην παράταση και πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.