«Ξέσπασε» η Ολλανδία, γκολ ο Λαζάρ

Το «δύο στα δύο» έκανε στον 4ο όμιλο η Ολλανδία συντρίβοντας με 4-1 την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη. Νίκες και για Ρουμανία, Τουρκία.

Το «δύο στα δύο» έκανε στον 4ο όμιλο η Ολλανδία συντρίβοντας με 4-1 την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη. Το γρήγορο τέρμα του Λενς (4′) βρήκε απάντηση στο 7′ από το πέναλτι του Ντζούτσκα αλλά οι Ιντι (19′), Λενς (53′) και Χούντελααρ (74′) έδωσε κάθε λόγο στον Λουίς φαν Χάαλ να χαμογελά.

Η Ρουμανία δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στην Ανδόρα στο Βουκουρέστι επικρατώντας με 4-0.Ο Τόρζε άνοιξε το σκορ για τους Καρπάθιους στο 44′ με σουτ ενώ ο Κοστίν Λαζάρ του ΠΑΟΚ πέτυχε το 2-0 λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου. Τα άλλα γκολ σημείωσαν στις καθυστερήσεις οι Γκάμαν και Μάξιμ.

Τέλος, στο «Σουκρού Σαράτσογλου» η αποβολή του Γιάγκερ στο 19′ συντέλεσε στο να φτάσει η Τουρκία πολύ άνετα στο 3-0 επί της Εσθονίας στην πρώτη της νίκη στον όμιλο, με τα γκολ των Εμρέ Μπελόζογλου (44′), Ουμούτ Μπουλούτ (60′) και Σελτσούν Ινάν (75′). Πρώτη επίσημη νίκη για τον νέο εκλέκτορα Αμπντουλάχ Αβτσί


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.