Ρικάρντο Κόστα: «Φοβερός ο Ρονάλντο»

Μετά από οκτώ χρόνια διεθνούς καριέρας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο -επιτέλους- λάμπει και σε μία μεγάλη διοργάνωση, οδηγώντας εκ του ασφαλούς την Πορτογαλία στους "4" της Ευρώπης. Ωστόσο, ο Ρικάρντο Κόστα πιστεύει ότι το μεγάλο όπλο της ομάδας είναι το σύνολο.

Μετά από οκτώ χρόνια διεθνούς καριέρας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο -επιτέλους- λάμπει και σε μία μεγάλη διοργάνωση, οδηγώντας εκ του ασφαλούς την Πορτογαλία στους “4” της Ευρώπης. Ωστόσο, ο Ρικάρντο Κόστα πιστεύει ότι το μεγάλο όπλο της ομάδας είναι το σύνολο.
Σε συνέντευξη Τύπου στην Οπαλένιτσα, ο αμυντικός της Βαλένθια δήλωσε: «Αυτή η ομάδα είναι σύνολο. Ο Κριστιάνο είναι το έμβλημά μας, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό, αλλά δεν εξαρτώμαστε αποκλειστικά από αυτόν. Στηριζόμαστε στους 23, στον προπονητή μας Πάουλο Μπέντο και στον κόσμο». Βέβαια, οι εμφανίσεις του 27χρονου Ρονάλντο κάνουν τη διαφορά κι αυτό παραδέχεται ο Ρικάρντο Κόστα: «Είναι πλήρης παίκτης και βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Μερικές φορές είναι ανώφελο να ψάχνεις επίθετα για να περιγράψεις το ταλέντο του. Είναι ένας φοβερός παίκτης και σπουδαίος φίλος». Η Πορτογαλία συνεχίζει την προετοιμασία της, περιμένοντας τον αντίπαλό της στον ημιτελικό της Τετάρτης, που θα είναι η Ισπανία ή η Γαλλία. «Για μένα είναι το ίδιο, όποιον από τους δύο κι αν αντιμετωπίσουμε. Το σημαντικό είναι να είμαστε εμείς έτοιμοι. Εχουμε παίξει με την Ισπανία και είναι πολύ δυνατή, ενώ η Γαλλία έχει κάνει ανανέωση. Δεν έχει σημασία, όμως, ο αντίπαλος, αλλά η δική μας νοοτροπία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.