Πυρά» κατά Αρσάβιν

«Στη δίνη του κυκλώνα» βρίσκεται σήμερα ο Αντρέι Αρσάβιν, καθώς έχει καταγραφεί σε βίντεο μία δήλωσή του, ότι ο αποκλεισμός της Ρωσίας στο EURO 2012 είναι «πρόβλημα» των οπαδών

«Στη δίνη του κυκλώνα» βρίσκεται σήμερα ο Αντρέι Αρσάβιν, καθώς έχει καταγραφεί σε βίντεο μία δήλωσή του, ότι ο αποκλεισμός της Ρωσίας στο EURO 2012 είναι «πρόβλημα» των οπαδών. Η εθνική Ρωσίας δέχεται κριτική από το βράδυ του Σαββάτου, όταν ηττήθηκε 1-0 από την Ελλάδα και έμεινε εκτός συνέχειας, παρότι θεωρείτο το φαβορί στον Α΄ όμιλο και της αρκούσε η ισοπαλία στο τελευταίο παιχνίδι για να περάσει στους προημιτελικούς.
Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, οι Ρώσοι οπαδοί, μεταξύ των οποίων και ένα μέλος της Βουλής, που έμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο με την εθνική στη Βαρσοβία, πήραν υπερβολικά σοβαρά το αποτέλεσμα του αγώνα και πήγαν να μιλήσουν στην ομάδα. «Κατηγόρησαν τους παίκτες ότι πρόδωσαν εθνικά συμφέροντα, με την έλλειψη θέλησης, και πως διέψευσαν τις ελπίδες εκατομμυρίων οπαδών» έγραψε η “Sovetski Sport”. Επίσης, ένα βίντεο, το οποίο καταγράφηκε από κινητό τηλέφωνο και “ανέβηκε” στη ρωσική ιστοσελίδα “lifenews.ru”, δείχνει μία λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα σε οπαδούς και τον Αρσάβιν, ο οποίος είχε… αράξει σε μία καρέκλα, ζητώντας του εξηγήσεις για την κακή εμφάνιση της Ρωσίας απέναντι στην Ελλάδα. «Να ζητήσουμε συγγνώμη; Για ποιό λόγο;» επανέλαβε αρκετές φορές ο διεθνής επιθετικός.
Το μέλος της ρωσικής Βουλής, Αντόν Μπελιάκοφ, εξήγησε ότι οι παίκτες «δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες των εκατομμυρίων οπαδών» και εξέφρασε την άποψη πως θα έπρεπε να πουν κάτι μετά την ήττα τους. «Τις προσδοκίες ποιών; Τις δικές σας ή τις δικές μας; Εάν δεν δικαιώσαμε τις προσδοκίες σας, τότε, ειλικρινά, αυτό είναι πρόβλημά σας» συμπλήρωσε ο Αρσάβιν. Στη συνέχεια ο Μπελιάκοφ κατηγόρησε τους παίκτες ότι κακομεταχειρίστηκαν τους φιλάθλους, οι οποίοι τους προσέγγισαν μετά τον αγώνα, κατηγορία που φαίνεται να επιβεβαιώνει τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.
Στο μεταξύ, μία ανακοίνωση στην προσωπική ιστοσελίδα του Αρσάβιν αναφέρει ότι οι παρατηρήσεις του αρχηγού της εθνικής Ρωσίας δεν απευθύνονταν σε όλους τους φιλάθλους και κατηγορεί συγκεκριμένους οπαδούς ότι στράφηκαν υπερβολικά γρήγορα εναντίον της ομάδας σε δύσκολες στιγμές. Οι παίκτες, όπως και οι φίλαθλοι, «σοκαρίστηκαν από το αποτέλεσμα. Είναι λυπηρό να βλέπεις ότι, αντί να στηρίζεις τους παίκτες, τους αποτελειώνεις» καταλήγει η ανακοίνωση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.