Την “εκτέλεσε” ο Γκόμεζ

Με πρωταγωνιστή τον Γκόμεζ που πέτυχε δύο γκολ, η Γερμανία νίκησε την Ολλανδία με 2-1 και σφράγισε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Με πρωταγωνιστή τον Γκόμεζ που πέτυχε δύο γκολ, η Γερμανία νίκησε την Ολλανδία με 2-1 και σφράγισε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η Ολλανδία με την πλάτη στον τοίχο μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πίεζε για το γκολ που θα την έβαζε οδηγό στο σκορ. Ο Φαν Πέρσι βρέθηκε δύο φορές σε θέση βολής, ωστόσο ο Νόιερ δεν νικήθηκε και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Αντίθετα τα “Πάντσερ” στην πρώτη τους προσπάθεια για γκολ σημάδεψαν το αριστερό δοκάρι με τον Οζίλ, ενώ τη δεύτερη ο Γκόμεζ  στο 24′, όως και στο ματς με την Πορτογαλία στην πρεμιέρα, κατάφερε να ανοίξει το σκορ με πλασέ.

Οι “οράνιε” συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και να επιχειρούν σουτ, αλλά ο Νόιερ έδειχνε ανίκητος, την ώρα που ο Γκόμεζ στο δεύτερο του σουτ σημάδεψε τα δίχτυα και έδωσε αέρα δύο τερμάτων στη Γερμανία.

Ο Φαν Μαρβάικ έκανε δύο γρήγορες αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο θέλοντας να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του. Σε ένα βαθμό το κατάφερε, καθώς ο Φαν Πέρσι στο 73′ με σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής μείωσε σε 2-1 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Οσο και αν προσπάθησε η Ολλανδία δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση με αποτέλεσμα η Γερμανία να περάσει στους “8”.

Η Ολλανδία για να περάσει στην επόμενη φάση θα πρέπει την τελευταία αγωνιστική να νικήσει την Πορτογαλία με 2 γκολ και παράλληλα η Γερμανία να επικρατήσει της Δανίας.


Διαβάστε την εξέλιξη του αγώνα από το Match Center του Novasports.gr

Γήπεδο: Χάργκοβο
Διαιτητής: Γιόνας Έρικσον (Σουηδία)
Βοηθοί: Γουίτμπεργκ (Σουηδία), Κλασένιους (Σουηδία) 

Ολλανδία (Φαν Μάρβαϊκ): Στεκέλεμπουργκ, Φαν Ντερ Βιλ, Χάιτινχα, Ματάισεν, Βίλεμς, Φαν Μπόμελ, Ντε Γιόνγκ, Ρόμπεν, Σνάιντερ, Αφελάι, Φαν Πέρσι.

Γερμανία (Λεβ): Νόιερ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Μπαντστούμπερ, Λαμ, Κεντίρα, Σβαϊνστάιγκερ, Μίλερ, Εζίλ, Ποντόλσκι, Γκόμεζ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.