Στη Βραζιλία με τον Πραντέλι οι Ιταλοί

Στην τεχνική ηγεσία της Ιταλίας θα παραμείνει έως το 2014 ο Τσέζαρε Πραντέλι, σύμφωνα με τον Τζανκάρλο Αμπέτε.

Στην τεχνική ηγεσία της Ιταλίας θα παραμείνει έως το 2014 ο Τσέζαρε Πραντέλι, σύμφωνα με τον  Τζανκάρλο Αμπέτε. Ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας τόνισε πως η συγκεκριμένη απόφαση είχε ληφθεί πριν την έναρξη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Αρχικά, ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας τόνισε: «Ξέρουμε πως ο Τσέζαρε είναι, εκτός από πολύ καλός τεχνικός, ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Ποντάραμε πάνω του και τον πιστέψαμε. Το συμβόλαιό του λήγει το 2014 και, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του Euro, θα παραμείνει στον πάγκο της εθνικής, τουλάχιστον μέχρι τη Βραζιλία. Σίγουρα μας ενδιαφέρει να πετύχουμε, αλλά η συνέχιση της συνεργασίας μας με τον προπονητή, είναι ανεξάρτητη από κάθε αποτέλεσμα».

Στην συνέχεια, ο Αμπέτε υπογράμμισε: «Η απόδοση της ομάδας ήταν πειστική. Αντιμετωπίσαμε στα ίσια τους πρωταθλητές κόσμου και τα πήγαμε εξαιρετικά. Τώρα ακολουθεί το πιο σημαντικό παιχνίδι κόντρα στην Κροατία. Θεωρώ πως αυτό είναι το καθοριστικό ματς».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Μπαλοτέλι: «Ήταν ένας συνεχής κίνδυνος για την άμυνα της Ισπανίας. Σίγουρα τον μαρκάρουν στενά και πρέπει να το αντιμετωπίσει αυτό. Πάντως έκανε ότι μπορούσε. Αυτό που πρέπει να καταλάβει είναι, πως σε μια μεγάλη διοργάνωση, κανένα λάθος δεν συγχωρείται».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.