Νόιερ: «Έχουμε μεγαλύτερο βάθος »

Ο Μάνουελ Νόιερ εξέφρασε σήμερα την άποψη ότι η τωρινή εθνική Γερμανίας είναι καλύτερη ομάδα και διαθέτει μεγαλύτερο βάθος και ωριμότητα σε σχέση με εκείνη που μετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, όπου κατέκτησε την τρίτη θέση.

Ο Μάνουελ Νόιερ εξέφρασε σήμερα την άποψη ότι η τωρινή εθνική Γερμανίας είναι καλύτερη ομάδα και διαθέτει μεγαλύτερο βάθος και ωριμότητα σε σχέση με εκείνη που μετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, όπου κατέκτησε την τρίτη θέση. Τα «πάντσερ» θεωρούνται ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου στο EURO 2012 και θέλουν να ξεκινήσουν «με το δεξί» το Σάββατο απέναντι στην Πορτογαλία για τον Β΄ όμιλο, με τον τερματοφύλακα της Μπάγερν Μονάχου να τονίζει ότι η καλή αρχή θα βάλει την εθνική ομάδα σε τροχιά… τίτλου. «Είμαστε καλύτεροι από το 2010, επειδή μπορούμε να “γεμίσουμε” δύο φορές κάθε θέση και αυτό δεν ήταν έτσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο» επισήμανε ο Νόιερ και συνέχισε: «Τώρα είμαστε πιο ώριμοι στους αυτοματισμούς μας και ξέρουμε πολύ καλύτερα ο ένας τον άλλο».
Η Γερμανία παρατάχθηκε το 2010 στην τελική φάση του Μουντιάλ με την πιο νεανική ομάδα των τελευταίων 76 χρόνων, καθώς ο μέσος όρος ηλικίας ήταν πολύ κάτω από τα 24, και ο Γιοακίμ Λεβ συνέχισε και φέτος την πολιτική του να καλεί νεαρά ταλέντα στην εθνική ομάδα.
Στη συνέχεια ο 26χρονος γκολκίπερ τόνισε ότι, ενώ η «νατσιονάλμανσαφτ» ήταν το 2010 μία σχετικά μη δοκιμασμένη ομάδα σε διοργανώσεις, τώρα συγκαταλέγεται μεταξύ των φαβορί, αφού σημείωσε 10 νίκες στους ισάριθμους αγώνες της για τα προκριματικά. «Ναι, θέλουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο» είπε ο Νόιερ και συνέχισε: «Όμως, θέλουμε να πάμε βήμα-βήμα. Θέλουμε να κάνουμε ένα πετυχημένο παιχνίδι στο ξεκίνημα, προκειμένου να βγάλουμε λίγη από την πίεση που έχουμε βάλει στους εαυτούς μας. Η αρχή είναι πολύ σημαντική, όπως η νίκη μας επί της Αυστραλίας στο πρώτο παιχνίδι μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτή ήταν σημαντική για μας. Αυτή τη φορά ένα θετικό αποτέλεσμα στο ξεκίνημα σημαίνει ότι η πίεση μειώνεται λίγο».
Τα «πάντσερ» θα προσπαθήσουν να ανέβουν ξανά στην κορυφή της Ευρώπης μετά από 16 χρόνια και για τον Νόιερ η κατάκτηση του τροπαίου στο EURO 2012 θα απαλύνει την πίκρα της ήττας από την Τσέλσι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, που διεξήχθη πριν από μερικές εβδομάδες στο Μόναχο. «Για τους παίκτες της Μπάγερν αυτή είναι μία ευκαιρία (για έναν τίτλο) ύστερα από μία όχι υπερβολικά κακή χρονιά» τόνισε ο Νόιερ για την ομάδα του, η οποία έχασε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο από την Ντόρτμουντ, και κατέληξε: «Θέλουμε να… αρπάξουμε αυτή την ευκαιρία, επομένως το τουρνουά έρχεται στη σωστή στιγμή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.