Μερτεσάκερ: «Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση»

Αισιόδοξος για την πορεία της Γερμανίας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, εμφανίστηκε ο Περ Μερτεσάκερ.

Αισιόδοξος για την πορεία της Γερμανίας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, εμφανίστηκε ο Περ Μερτεσάκερ. Ο κεντρικός αμυντικός της Άρσεναλ τόνισε πως η ομάδα του έχει εξοικειωθεί με τον τίτλο του φαβορί και τόνισε πως με τον μικρό μέσο όρο ηλικίας της «νασιονάλμανσαφτ», υπάρχουν προοπτικές και για το μέλλον.

Αρχικά, ο Μερτεσάκερ τόνισε: «Θα προσπαθήσουμε να έχουμε αυτοπεποίθηση και να εξοικειωθούμε με την ταμπέλα του φαβορί. Είμαστε μία ομάδα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, με πολύ καλούς παίκτες και αυτό μας γεμίζει αυτοπεποίθηση. Έχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες που είχαν μία καλή σεζόν όπως ο Μάριο Γκέτσε και ο Μάρκο Ρόις, οι οποίοι έχουν μεγάλες προοπτικές και θέλουμε να είναι σε καλή κατάσταση το καλοκαίρι».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Έχουμε μάθει πολλά από τις απογοητεύσεις μας. Έχουμε φθάσει τη δεύτερη και την τρίτη θέση αλλά τώρα θέλουμε να κερδίσουμε τρόπαια. Έχουμε καιρό να τα καταφέρουμε, αλλά με μία νεαρή γενιά να έρχεται, θα προσπαθήσουμε να φθάσουμε το στόχο μας».

Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ματς της πρεμιέρας με την Πορτογαλία: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι από την πρώτη στιγμή. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε επιθετικοί από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Πορτογαλία. Δεν πρέπει να χάσουμε γιατί μετά θα είμαστε κοντά στον αποκλεισμό. Είναι πολύ σημαντική η πρεμιέρα».

Τέλος, ο Μερτεσάκερ μίλησε και για τους Ολλανδούς του συμπαίκτη του, Ρόμπιν Φαν Πέρσι: «Ανυπομονούμε να βρεθούμε στο τουρνουά. Στην Άρσεναλ, είναι ο αρχηγός μας αλλά τώρα θα είναι διαφορετικά. Θα είναι περίεργο να παίξουμε αντίπαλοι, αλλά ως ποδοσφαιριστής πρέπει να συνηθίζεις σε τέτοιου είδους καταστάσεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.