Την κούπα θέλει ο Σνάιντερ

Πριν από δύο χρόνια, ο Γουέσλι Σνάιντερ ένιωθε σαν "αυτοκράτορας του σύμπαντος"! Είχε κατακτήσει το τρεμπλ με την Ιντερ και είχε φτάσει στον τελικό του μουντιάλ με την εθνική Ολλανδίας.

Πριν από δύο χρόνια, ο Γουέσλι Σνάιντερ ένιωθε σαν “αυτοκράτορας του σύμπαντος”! Είχε κατακτήσει το τρεμπλ με την Ιντερ και είχε φτάσει στον τελικό του μουντιάλ με την εθνική Ολλανδίας. Και έκτοτε το… χάος, με εξαίρεση ένα κύπελλο Ιταλίας το 2011. Στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία, ο 28χρονος μέσος πιστεύει ότι ήλθε η στιγμή να κατακτήσει έναν τίτλο με τους “οράνιε”.

Το EURO 2012 αρχίζει την Παρασκευή, ενώ ο ίδιος θέλει να γιορτάσει τα γενέθλιά του με νίκη επί της Δανίας το Σάββατο. «Εχω πολύ έντονο κίνητρο να κατακτήσω αυτόν τον τίτλο. Οπως κάθε παίκτης έτσι κι εγώ, θέλω διακρίσεις και τρόπαια. Η διαφορά με το Μουντιάλ του 2010 είναι ότι τότε ήμουν εξαντλημένος από την κουραστική σεζόν με την Ιντερ. Φέτος όωμς δεν έπαιξα πολύ. Είμαι καλά, είμαι ξεκούραστος. Βέβαια, αν αυτό είναι καλό ή κακό, θα φανεί μετά το τουρνουά! Ομως, αισθάνομαι ότι βρίσκομαι στο 100% της φόρμας, δεν πονάω πουθενά, μπορώ να προπονηθώ και να παίξω χωρίς προβλήματα» είπε ο Σνάιντερ, που ταλαιπωρήθηκε φέτος από τραυματισμούς, ιδιαίτερα από αυτόν στο ισχίο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.