Χάμπρατ… ο ψυχολόγος της Πολωνίας

Τη θέση του ψυχολόγου στην εθνική ομάδα της Πολωνίας ορίστηκε να αναλάβει ο Πάβελ Χάμπρατ ενόψει του Euro 2012.

Τη θέση του ψυχολόγου στην εθνική ομάδα της Πολωνίας ορίστηκε να αναλάβει ο Πάβελ Χάμπρατ ενόψει του Euro 2012.  Ο Πολωνός είχε συνεργαστεί με τους παίκτες του Φράντσισεκ Σμούντα και στην προετοιμασία της Αυστρίας και έτσι οι ιθύνοντες της ομάδας αποφάσισαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους θεωρώντας πως η δουλειά του Χάμπρατ θα επιδράσει θετικά κατά τη διάρκεια του Euro.

Ο Χάμπρατ είναι λέκτορας στην αντίστοιχη γυμναστική ακαδημίας της χώρας του και στο πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών. Παράλληλα είναι επόπτης σπουδαστών ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας και εργάζεται στην Πολωνική ομοσπονδία αντισφαίρισης ενώ έχει συνεργαστεί και με την Ολυμπιακή ομοσπονδία της χώρας του το 2008 και το 2010.

«Στη Πολωνία όταν οι άνθρωποι ακούν τη λέξη ψυχολόγος το πρώτο πράγμα που σκέφτονται είναι ότι ένα άτομο βοηθάει τους ανθρώπους στα ψυχολογικά τους προβλήματα», είχε πει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Στην περίπτωση των ποδοσφαιριστών ο Χάμπρατ θα εργάζεται ως επί το πλείστον για τη βελτίωση της συγκέντρωσης τους και θα προσπαθεί να βρει τον καλύτερο τρόπο για την προετοιμασία πριν από κάθε αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.