Ετοιμος ο Σβαϊνστάιγκερ

Ευχάριστα νέα για τον Γιοακίμ Λεβ από το ιατρικό επιτελείο της εθνικής Γερμανίας. Οπως δήλωσε ο γιατρός της Μπάγερν Μονάχου και των «πάντσερ», Χανς Βίλεμ Μίλερ Βόλφαρτ, ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ θα είναι έτοιμος να αγωνισθεί στο EURO 2012

Ευχάριστα νέα για τον Γιοακίμ Λεβ από το ιατρικό επιτελείο της εθνικής Γερμανίας. Οπως δήλωσε ο γιατρός της Μπάγερν Μονάχου και των «πάντσερ», Χανς Βίλεμ Μίλερ Βόλφαρτ, ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ θα είναι έτοιμος να αγωνισθεί στο EURO 2012, που αρχίζει την ερχόμενη Παρασκευή στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας.
 
Ο άσος των Βαυαρών, που αποτελεί έναν από τους «ακρογωνιαίους λίθους» της εθνικής Γερμανίας, ταλαιπωρήθηκε από αιμάτωμα, με αποτέλεσμα να μνη αγωνισθεί στις αναμετρήσεις προετοιμασίας, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
«Ο Μπάστιαν δεν αισθάνεται ενοχλήσεις. Συνεχίζει την αποθεραπεία, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι διαθέσιμος στον αγώνα της 9ης Ιουνίου με την Πορτογαλία. Θα προπονηθεί την Δευτέρα και θα είναι έτοιμος. Βέβαια, είναι λίγο πίσω σε επίπεδο προετοιμασίας, αλλά θα βρίσκεται στην διάθεση της ομάδας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γερμανός γιατρός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.