Συγκρατημένοι Τσάβι και Ινιέστα

Την αισιοδοξία τους πως η Ισπανία θα πάει μακριά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, πως είναι φαβορί, αλλά θα έχει και δύσκολο έργο, εξέφρασαν Τσάβι και Ινιέστα.

Την αισιοδοξία τους πως η Ισπανία θα πάει μακριά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, πως είναι φαβορί, αλλά θα έχει και δύσκολο έργο, εξέφρασαν Τσάβι και Ινιέστα. Οι δύο παίκτες, αποδέχονται τον τίτλο του φαβορί, αλλά προειδοποιούν πως θα πρέπει η Ισπανία να είναι ιδιαίτερα προσεκτική.

Ο Τσάβι στην εφημερίδα sport τόνισε: “Δεν πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας την εικόνα του φαβορί. Είμαστε φαβορί για όλα αυτά που έχουμε καταφέρει τα τελευταία χρόνια. Κάθε φορά είμαστε περισσότερο πρόθυμοι, ενώ ξέρουμε τι θέλουμε μέσα στο γήπεδο. Έχουμε μία σπουδαία ομάδα, παρότι απουσιάζουν ο Βίγια και ο Πουγιόλ, οι οποίοι είναι σημαντικές μονάδες για εμάς. Η Γερμανία είναι αρκετά καλή ομάδα, όμως η Ολλανδία, η Ιταλία, η Πορτογαλία και η Αγγλία είναι επικίνδυνες για εμάς. Έχουν επιθυμία να κατακτήσουν τίτλους και να διακριθούν».

Από την πλευρά του ο Ινιέστα επεσήμανε: «Είναι πάντα πιο εύκολο να σκεφτόμαστε το παρελθόν παρά το αύριο που έρχεται. Το Euro είναι πιο δύσκολο τουρνουά ακόμα και από το Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο κατακτήσαμε. Αυτή η ομάδα είναι έτοιμη», δήλωσε ο 28χρονος «μπλαουγκράνα. Θα ήθελα να ζήσω το παρόν και περιμένω τα όσα έρχονται. Έχουμε μία όμορφη πρόκληση μπροστά μας που θα είναι ποιο δύσκολη από την προηγούμενη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.