Πύρρειος νίκη για τη Γαλλία

Η Γαλλία επικράτησε με 2-0 της Σερβίας σε φιλική αναμέτρηση, η οποία επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Εμβιλά, ο οποίος ενδέχεται να χάσει την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Βασικός με τους "πλάβι" ξεκίνησε ο άσος του Ολυμπιακού, Λιούμπομιρ Φέισα, ο οποίος έγινε αλλαγή στο 60'.

Η Γαλλία επικράτησε με 2-0 της Σερβίας σε φιλική αναμέτρηση, η οποία επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Εμβιλά, ο οποίος ενδέχεται να χάσει την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Βασικός με τους “πλάβι” ξεκίνησε ο άσος του Ολυμπιακού, Λιούμπομιρ Φέισα, ο οποίος έγινε αλλαγή στο 60′.

Με τον Εμβιλά να αποχωρεί αναγκαστικά από τον αγωνιστικό χώρο στο 4ο μόλις λεπτό, η ομάδα του Λοράν Μπλαν άνοιξε το σκορ στο 11′ με τον Φρανκ Ριμπερί. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Φλοράν Μαλουντά με ωραίο σουτ διπλασίασε τα τέρματα των “τρικολόρ” και διαμόρφωσε νωρίς το τελικό αποτέλεσμα.

ΓΑΛΛΙΑ: Γιορίς, Ρεβεγιέρ, Κλισί, Κοσιελνί, Μεξές (72΄Ραμί), Μαλουντά (76′ Μπεν Αρφά), Ριμπερί (61′ Μενέζ), Νασρί, Καμπάιγ (60′ Μάρτιν), Μβιλά (7′ Ντιαρά), Μπενζεμά (61′ Ζιρού)

ΣΕΡΒΙΑ: Μπρκιτς, Ιβάνοβιτς, Μλαντένοβιτς (60′ Κολάροφ), Νίνκοφ, Ραΐκοβιτς, Μακσίμοβιτς, Τάντιτς (81΄Τόμιτς), Φέισα (60′ Ραντοβάνοβιτς), Μάτιτς (60′ Μιχαΐλοβιτς), Γιάνκοβιτς (76′ Λάζοβιτς), Σκέποβιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.