Αποφάσισε ο Μπλαχίν

Οριστικοποιήθηκε η αποστολή της εθνικής Ουκρανίας για την τελική φάση του EURO 2012, την οποία θα συνδιοργανώσει με την Πολωνία, καθώς ο Όλεγκ Μπλαχίν «έκοψε» από την προεπιλογή τον τερματοφύλακα Ολεξάντρ Μπαντούρα, τον αμυντικό Βιτάλι Μάντζιουκ και τον μέσο Τάρας Στεπανένκο.

Οριστικοποιήθηκε η αποστολή της εθνικής Ουκρανίας για την τελική φάση του EURO 2012, την οποία θα συνδιοργανώσει με την Πολωνία, καθώς ο Όλεγκ Μπλαχίν «έκοψε» από την προεπιλογή τον τερματοφύλακα Ολεξάντρ Μπαντούρα, τον αμυντικό Βιτάλι Μάντζιουκ και τον μέσο Τάρας Στεπανένκο. Οι τρεις παίκτες τέθηκαν εκτός της τελικής 23άδας μετά το χθεσινοβραδυνό νικηφόρο (4-0) φιλικό με την Εσθονία.
Πλέον η Ουκρανία ετοιμάζεται για την τελική φάση του EURO έχοντας έλλειψη σε έμπειρους τερματοφύλακες. Και αυτό γιατί ο Ολεξάντρ Σοβκόβσκι, ο οποίος εθεωρείτο η πρώτη επιλογή για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, τέθηκε «νοκ άουτ», λόγω τραυματισμού στον ώμο, ο Αντρέι Ντίκαν υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το πρόσωπο σε αγώνα του ρωσικού πρωταθλήματος, ενώ ο Ολεκσάντρ Ρίμπκα τιμωρήθηκε με αποκλεισμό για χρήση απαγορευμένης διουρητικής ουσίας. Μετά την εξέλιξη αυτή, ο τερματοφύλακας της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Άντρι Πιάτοφ, ο οποίος έχει 24 συμμετοχές στην εθνική, αναμένεται να είναι η πρώτη επιλογή του Μπλαχίν.
Η Ουκρανία δίνει την Παρασκευή ακόμη ένα φιλικό, με αντίπαλο την Τουρκία στην Αυστρία, ενώ στο πλαίσιο του Δ΄ ομίλου του EURO 2012 θα αντιμετωπίσει τις Σουηδία, Αγγλία και Γαλλία.
Η τελική 23άδα της Ουκρανίας είναι η εξής:
 
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Άντρι Πιάτοφ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Ολεκσάντρ Γκοριάινοφ (Μέταλιστ Χάρκιβ), Μαξίμ Κόβαλ (Ντιναμό Κιέβου).
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Ολεκσάντρ Κούτσερ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Γιάροσλαβ Ρακίτσκι (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Βιάτσεσλαβ Σέβτσουκ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Γέβχεν Χατσερίντι (Ντιναμό Κιέβου), Τάρας Μίχαλικ (Ντιναμό Κιέβου), Γέβχεν Σέλιν (Βόρσκλα Πόλταβα), Μπόχνταν Μπούτκο (Ιλίτσιβετς Μάριουπολ).
ΜΕΣΟΙ: Ολεξάντρ Αλίγεφ (Ντιναμό Κιέβου), Ντένις Γκάρμας (Ντιναμό Κιέβου), Όλεχ Γκούσεφ (Ντιναμό Κιέβου), Άντρι Γιαρμολένκο (Ντιναμό Κιέβου), Γέβχεν Κονοπλιάνκα (Ντνίπρο Ντνιπροπετρόφσκ), Ρουσλάν Ρόταν (Ντνίπρο Ντνιπροπετρόφσκ), Σέρχι Ναζαρένκο (Ταβρίγια Σιμφερόπολ), Ανατόλι Τίμοσουκ (Μπάγερν Μονάχου).
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Αρτέμ Μιλέβσκι (Ντιναμό Κιέβου), Άντρι Σεβτσένκο (Ντιναμό Κιέβου), Μάρκο Ντέβιτς (Μέταλιστ Χάρκιβ), Άντρι Βορονίν (Ντιναμό Μόσχας), Γέβχεν Σελέζνιοφ (Σαχτάρ Ντόνετσκ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.