Όρθιος ο Ατρόμητος (video)

Έμεινε όρθιος ο Ατρόμητος στη Βαρσοβία με αντίπαλο τη Λέγκια (0-0) και έχει τον πρώτο λόγο ενόψει της ρεβάνς στο Περιστέρι, όπου θα κριθεί η πρόκριση στα πλέι οφς του Γιουρόπα Λιγκ. Μεγάλη εμφάνιση από τον Μέγιερι, κατέβασε ρολά στο δεύτερο ημίχρονο.

Έμεινε όρθιος ο Ατρόμητος στη Βαρσοβία με αντίπαλο τη Λέγκια (0-0) και έχει τον πρώτο λόγο ενόψει της ρεβάνς στο Περιστέρι, όπου θα κριθεί η πρόκριση στα πλέι οφς του Γιουρόπα Λιγκ. Μεγάλη εμφάνιση από τον Μέγιερι, κατέβασε ρολά στο δεύτερο ημίχρονο.

Με τον Μέγιερι φύλακα-άγγελο κάτω από την εστία του, ο Ατρόμητος έμεινε όρθιος απέναντι στον σφυροκόπημα της Λέγκια στο δεύτερο ημίχρονο (0-0), παίρνοντας ένα μικρό αλλά διόλου αμελητέο προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο Περιστέρι, που θα κρίνει την πρόκριση στα πλέι οφς του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ελληνική ομάδα εφήρμοσε στο πρώτο 45λεπτο το πλάνο του Γ. Αναστασίου με ακρίβεια χιλιοστού: κατέβασε τον ρυθμό, απέφυγε λάθη που θα έδιναν ευκαιρίες στο transition και είχε σωστές αντιδράσεις στις στημένες φάσεις. Σημείο αναφοράς για τους Περιστεριώτες σε αυτό το διάστημα ήταν ο καταπληκτικός Ρισβάνης, που καθάριζε τα πάντα μέσα στην περιοχή, καθοδηγώντας παράλληλα όλους τους υπόλοιπους.

Το σκηνικό άλλαξε ριζικά στη συνέχεια, όχι μόνο γιατί η πολωνική ομάδα ανέβασε στροφές, αλλά κυρίως γιατί ο Ατρόμητος δεν είχε την ψυχραιμία (και από ένα σημείο και μετά και τα τρεξίματα) για να διατηρήσει τα ευνοϊκά για εκείνον δεδομένα των πρώτων 45 λεπτών.

Εκεί λοιπόν που το πράγμα άρχισε να στραβώνει, ανέλαβε να καθαρίσει ο Μέγιερι:

-Εκτέλεση φάουλ από τον Νοβίκοβας στο 50’, με τον πορτιέρο του Ατρόμητου να βρίσκει τη μπάλα όσο χρειαζόταν για να πάει στο δοκάρι.

-Ο Κουλένοβιτς πατάει περιοχή έπειτα από τρομερή ενέργεια του Λουκίνας στο 66’, αλλά ο Ούγγρος διαβάζει ταχύτατα την φάση, τον κλείνει και τον υποχρεώνει να σουτάρει άτσαλα

-Ο Λουκίνας κάνει περίτεχνη ενέργεια και εξαπολύει μια βολίδα ένα μέτρο πίσω από το σημείο του πέναλτι (82’), όμως ο τελευταίος λόγος ανήκει και πάλι στον Μέγιερι που διώχνει σε κόρνερ.

Μέσα σε όλα αυτά, η ελληνική ομάδα είχε και την τύχη με το μέρος της, αφού η Λέγκια είχε και «καθαρό» δοκάρι με τον Καρλίτος στο 74’.

Λέγκια Β.: Μαγιέσκι, Λέβτσουκ, Άντολιτς, Γκβίλα, Ρότσα, Νοβικόβας, Αντρέ Μαρτίνς, Βέτσοβιτς, Γιεντρέιτζικ, Λουκίνιας, Κουλένοβιτς (66′ Καρλίτος).

Ατρόμητος: Μέγιερι, Κατράνης, Γούτας, Κάχιλα, Χαρίσης (72′ Ουγκράι), Ούμπιδες (61′ Ρόσα), Μανούσος (84′ Ταλόχα), Μάντσον, Νάτσος, Βέλλιος, Ρισβάνης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.