Γκαμπριέλσεν: “Σοκαρίστηκα από την ατμόσφαιρα”

Ο Ρούμπεν Γαμπριέλσεν δήλωσε σοκαρισμένος με την ατμόσφαιρα των φιλάθλων του Άρη στη ρεβάνς του “Κλεάνθης Βικελίδης” και υπογράμμισε πως ήταν από τις καλύτερες έδρες στις οποίες έχει αγωνιστεί.

Ο Ρούμπεν Γαμπριέλσεν δήλωσε σοκαρισμένος με την ατμόσφαιρα των φιλάθλων του Άρη στη ρεβάνς του “Κλεάνθης Βικελίδης” και υπογράμμισε πως ήταν από τις καλύτερες έδρες στις οποίες έχει αγωνιστεί. Ο αρχηγός της Μόλντε δεν έκρυψε τη χαρά του για την πρόκριση της ομάδας του, μετά την ήττα 3-1 των Νορβηγών στην παράταση. 

Αρχικά, ο υποψήφιος μετεγγραφικός στόχος της ΑΕΚ δήλωσε: “Το 3-0 στην έδρα μας ήταν ένα σημαντικό αποτέλεσμα αλλά ο Άρης σήμερα έδειξε μια εντελώς διαφορετική εικόνα αλλά εμείς στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Μπολί που σκόραρε ήταν δύο χρόνια τραυματίας και τώρα είναι έτοιμος”.

Στη συνέχεια, τόνισε για την ατμόσφαιρα του “Κλεάνθης Βικελίδης”: “Σοκαρίστηκα από τους φίλους του Άρη, δημιούργησαν μια από τις καλύτερες ατμόσφαιρες που έχω συναντήσει και τους ευχαριστώ για αυτό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.