Μπακάκης: “Κρατάμε το πάθος για την ΑΕΚ”

Ο δεξιός μπακ της Ένωσης τόνισε πως είδε ξανά το πάθος για την ομάδα που είχε λείψει, ενώ είπε πως χρειάζεται βελτίωση η φυσική κατάσταση των παικτών.

Ο δεξιός μπακ της Ένωσης τόνισε πως είδε ξανά το πάθος για  την ομάδα που είχε λείψει, ενώ είπε πως χρειάζεται βελτίωση η φυσική κατάσταση των παικτών.

“Όλα τα παιδιά από την πρώτη στιγμή είχαμε πιστέψει ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι θετικό και ήταν η πρόκριση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Εδωσαν τα πάντα και περισσότερα απ’ όσα μπορούσαν. Βρεθήκαμε κοντά. Μας δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια. 

Αυτή η ομάδα εχει ποιότητα, ψυχή και πάθος και με σωστή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε πράγματα. Ειδαμε μια αλλαγμένη ΑΕΚ. Άλλαξε η ψυχολογία των παικτών. Δώσαμε τα πάντα. Ειμαστε λίγο πίσω στη φυσική κατάσταση. Μη κρυβόμαστε. Πρέπει να το δουλέψουμε. Όταν το σώμα μπορεί είναι και περισσότερο ελεύθερο το μυαλό.

Όλα βοήθησαν σήμερα. Το σχήμα, το πάθος, ο προπονητής όλα. Μας είπε πράγματα ο προπονητής να μας ανεβάσει το ηθικό. Μας αφήνει μια πικρία, γιατί είδαμε ότι μπορούσαμε να περάσαμε. Κρατάμε την καλή εμφάνιση, μετά από καιρό. Το πάθος για την ΑΕΚ. Θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια, για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.