Μπίσεσβαρ: “Σε τέτοιες διοργανώσεις οι λεπτομέρειες στοιχίζουν”

Οι δηλώσεις του Ολλανδού παίκτη του ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας-"Πρέπει να αλλάξουμε τσιπ, να γυρίσουμε σελίδα".

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μίλησε για απογοήτευση. Μίλησε για τα λάθη. Είπε ακόμη ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να αλλάξει τσιπ και να γυρίσει σελίδα. 

Οι δηλώσεις του στο PAOK TV ήταν οι εξής: 

Για το αν το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού έκρινε αρκετά, είπε: «Μπορούμε να το πούμε. Η ομάδα δεν έπαιξε άσχημα στην Σλοβακία. Μπορούσαμε να πετύχουμε και γκολ εκεί. Σε τέτοιες διοργανώσεις οι λεπτομέρειες στοιχίζουν. Το είδαμε και με τον Αγιαξ αυτό. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να περάσουμε, αλλά δεν το καταφέραμε».

Για το πώς θα ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ τον αποκλεισμό είπε: «Η απογοήτευση θα πρέπει να κρατήσει μέχρι αύριο. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Την Κυριακή έχουμε πάλι παιχνίδι, πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό. Πρέπει να αλλάξουμε τσιπ, να γυρίσουμε σελίδα. Εχουμε δύσκολη σεζόν, όμως έχουμε καλή ομάδα και πάμε να πετύχουμε τους εγχώριους στόχους μας».

Για τις διαφορές που είχε ο ΠΑΟΚ μεταξύ των δύο ημιχρόνων είπε: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι. Αμυντικά μας λείπει η συγκέντρωση, επιθετικά είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Με την είσοδο ενός ακόμα επιθετικού βρήκαμε έναν ακόμα στόχο, βγήκαν οι σέντρες πιέσαμε. Τα γκολ που θέλαμε δεν ήρθαν, δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε. Συνεχίζουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.