«Αέρας» ΠΑΟΚ (video)

Με άνεση και πειστική εμφάνιση, ο ΠΑΟΚ πήρε δεύτερη νίκη επί της Ντιναμό Τιφλίδας, αυτή τη φορά με 2-0 στην Τούμπα και θα βρίσκεται στην κλήρωση των ομίλων του Europa League την Παρασκευή.

Με άνεση και πειστική εμφάνιση, ο ΠΑΟΚ πήρε δεύτερη νίκη επί της Ντιναμό Τιφλίδας, αυτή τη φορά με 2-0 στην Τούμπα και θα βρίσκεται στην κλήρωση των ομίλων του Europa League την Παρασκευή.

Ο δικέφαλος δεν άφησε καμία αμφιβολία για τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο και έχοντας τον Ροντρίγκες σε μεγάλα κέφια. Ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι άνοιξε το σκορ, κέρδισε πέναλτι (που έχασε ο Κάμπος), πέρασε πάσες και γενικότερα ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου. 

Ο Τζαβέλλας με κεφαλιά λίγο πριν το ημίχρονο, έγραψε το τελικό 2-0, ενώ οι παίκτες του Ίβιτς απειλήθηκαν ελάχιστα σε όλο το ματς, «γεμίζοντας» τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες της Τούμπας.

Το ματς

Κυρίαρχος από το ξεκίνημα και με διάθεση να πιέσει τη Ντιναμό, ο ΠΑΟΚ δεν άργησε να πετύχει αυτό που ήθελε, δηλαδή το γκολ.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες έκανε εκπληκτική κούρσα περνώντας τρεις παίκτες, έπαιξε το «1-2» με τον Περέιρα και νίκησε με σουτ τον Σκριμπέ για το 1-0 μόλις στο 5’.

Οι Θεσσαλονικείς συνέχιζαν να πιέζουν ψηλά, με τη Ντιναμό να βρίσκεται σταθερά σε ρόλο αμυνόμενου στο γήπεδο.

Οι παίκτες του Ίβιτς δεν μπορούσαν εύκολα να διασπάσουν την άμυνα των Γεωργιανών μην έχοντας πολλές καλές στιγμές μπροστά από την αντίπαλη εστία, ωστόσο και πάλι ο Ροντρίγκες έδωσε τη λύση. Με ωραίο κόψιμο της μπάλας κέρδισε το πέναλτι στο 43’ από τον Ρενέ Σάντος αλλά ο Κάμπος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σκριμπέ!

Το 2-0 ήρθε στην εξέλιξη της φάσης, με τον Περέιρα να εκτελεί το κόρνερ και τον Τζαβέλλα να πιάνει την κεφαλιά μέσα στην καρδιά της άμυνας για το 2-0 του δικεφάλου.

Με δύο καλές στιγμές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τον ΠΑΟΚ. Αρχικά ο Τζαβέλλας βρήκε με ωραία πάσα τον Κάμπος που δεν μπόρεσε απέναντι στον Σκριμπέ να πιάσει ένα καλό σουτ, ενώ και πάλι ο Ροντρίγκες, έβγαλε μόνο του τον Περέιρα στο 55’, με τον τελευταίο να νικιέται από τον Γάλλο τερματοφύλακα. 

Από εκείνο το σημείο και μετά και όσο περνούσε η ώρα, ο ρυθμός του αγώνα έπεφτε. Ο ΠΑΟΚ δεν απειλήθηκε, έχοντας στην περισσότερη ώρα την πρωτοβουλία των κινήσεων, σπαταλώντας με τον Βαρέλα σπουδαία ευκαιρία για το 3-0 λίγο πριν το φινάλε. 

Ο παίκτης από το Πράσινο Ακρωτήρι, βρέθηκε στο ένα μέτρο από την εστία μετά το κόρνερ του Περέιρα στο 88’, ωστόσο βρήκε τη μπάλα με το γόνατο στέλνοντάς τη άουτ, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ στην πρώτη του εμφάνιση με τα ασπρόμαυρα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΟΚ (Ίβιτς):  Γλύκος, Λέο Μάτος, Κρέσπο (Βαρέλα 76’), Τζαβέλλας, Λέοβατς (Κίτσιου 65’), Κάνιας, Σάχοφ (Μπίσεσβαρ 57’), Τσίμιροτ, Ροντρίγκες, Τζάλμα Κάμπος, Περέιρα.

Ντιναμό Τιφλίδας (Γιάμπαρεκ): Σκρίμπε, Λομπζάνιτζε, Ρενέ Σάντος, Αμισουλασβίλι, Ντβαλισβίλι (Μικελτάτζε 77’), Κιτεϊσβίλι (Τσαντουρισβίλι 62’), Παρουνασβίλι, Τσιντσάτζε (Βέλεφ 74’), Μίκελ Αλβάρο, Σπίτσιτς, Παπουνασβίλι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.